Iloa elämään

Olen saanut paljon iloa itselleni siitä, kun saan lapseni päiväunille niin minulla on pari tuntia aikaa vain itselleni. Olen viime aikoina ollut ehdottoman kiinnostunut eroottisista elokuvista. Entiedä mikä niissä viehättää, mutta olen niitä toljotellut iltapäivisin :) On tullut haluja elämään! Kävin nyt sitten myös tutustumassa tuolla paljon mainostetussa http://www.toyheaven.fi Ei nyt kuitenkaan yhtään hassumpi sivusto.
 
Paljonko sulle maksetaan, että mainostat tätä saittia?Ei iske, kun tyrkytetään näin härskisti...ja keksin kyllä sata kertaa fiksumpia juttuja :attn: kun sun mainostaman pornosivuston katselun jos mulla on omaa aikaa päivän aikana.
 
metsänpeikko
Kiva kun olet löytänyt elämääsi iloa ja itsellesi puuhaa lapsen päiväunien ajaksi. Minäkin olen erittäin tyytyväinen elämääni tällä hetkellä. Erotiikasta nautin minäkin en tosin lapsen päiväunien aikana yksin... Minä nautiskelen oman miehen kanssa ihan aidosta erotiikasta ja olen todella onnellinen kun ei tarvitse keinotekoiseen turvautua :whistle: ;) .
 

Yhteistyössä