Ilmasto lämpenee - Britanniassa on jouduttu peruuttamaan jalkapallo-otteluita sankan lumisateen takia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Poikkeukselliset sääilmiöt on normaaleja ja niitä on aina ollut. On ilmastohysteriaa väittää kaiken sään johtuvan ilmastonmuutoksesta. Mikä on tämä apokalypsin kaipuu ihmisissä? Kaipaisit sitten apokalypsiä terveellä tavalla ja odottaisit Jeesusta hyviin elämänarvoihin pyrkien. Ateisteja se saattaa kyllä ärsyttää, jos he tajuavat apokalypsin kaipuunkin (ilmastonmuutos) olevan uskonnollisista uskomuksista juontavan aiheen.

Sitä paitsi se ei ole nykyään britannia, vaan he haluavat kutsua maataan yhdistyneiksi kuningaskunniksi, uk ameriikan malliin: united kingdom niin kuin united states.

Miksi pitää olla niin helposti manipuloitavissa, oma tahto ja mielipiteet puuttuu. Ilmastonmuutos on poliittisen kentän keino nostaa veroja ja inflaatiota ja sen takia mieti kaksi kertaa kampanjoitko liikaa ilmastonmuutoksen puolesta. Ja vielä korvapuikot ja pillit ja kertakäyttöastiat puuttuvat kaupoista, ja sen takia on moni mummo ja pappa pulassa. Yritykset sortuu naurettavuuksiin.

Ja se pysäytetään ilmastonmuutos? Megalomaniaan heittäytyneet julkkikset ja EU:n valtaa pitävät ovat erehtyneet luulemaan, että eläinten ja kasvillisuuden lisäksi ihminen voisi hallita vielä säitäkin. Uskokaa tai älkää: säihin vaikuttavat myös ilmakehän ulkopuoliset syyt, eli planeettaan kohdistuvat eril. paineet avaruudesta.
 

Yhteistyössä