Ilmasto kylmenee Golf-virran heikentyessä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Kyllä oli taas sellainen juttu, jossa oli paljon spekulointia. Vuodesta 2004 on pystytty tarkastelemaan asiaa tarkemmin. Onneksi pystyttiin vetämään johtopäätös, että virta heikkenee hiilidioksipäästöjen aiheuttaman ilmastonmuutoksen takia. Tämä päätellään viimeisen 200v ajalta, jolloin teollistuminen alkoi...

Mutta joo, jos haluatte oikeasti vaikuttaa asiaan, niin ostakaa Suomessa tuotettuja tuotteita ja vastustakaa ylikansoittumista sekä väestönsiirtoja kehitysmaista teollisiin maihin. Näiden henkilöiden hiilijalanjälki kasvaa yli x100 kun muuttavat tänne. Eli nopea lasku: Somalialaisen kasvukerroin on x183. Eli jos Suomeen on muuttanut 50 000 somalia Somaliasta, niin se vastaa päästöiltään 9 150 000 somalia Somaliassa.
 
vierailija
vastustakaa ylikansoittumista sekä väestönsiirtoja kehitysmaista teollisiin maihin. Näiden henkilöiden hiilijalanjälki kasvaa yli x100 kun muuttavat tänne. Eli nopea lasku: Somalialaisen kasvukerroin on x183. Eli jos Suomeen on muuttanut 50 000 somalia Somaliasta, niin se vastaa päästöiltään 9 150 000 somalia Somaliassa.
Parempia päästöjä.
 

Yhteistyössä