ilman kumia

Heips. Mulla hassu ongelma... meillä 2 lasta ja 3 ei olis katastrofi mut ei ihan vielä tarvis tulla. Ehkäisynä käytämme kondomeja, mutta... olis ihana tuntea mies joskus ilmankin... :p :p koska tohtis yrittää, jos näin nyt voi kysyä... heti menkkojen jälkeen vai vähä ennen niitä ;)
 
No eikös se munasolu irtoa siinä kierron keskivaiheilla, eli pari viikkoa ennen kuukautisia, tosin kaikillahan kierto ei ole säännöllinen neljä viikkoa... Yksi keino on tutkia valkovuotoa. Eli munasolun irtoamisen aikaan valkovuoto on sellaista limaista ja venyvää, että näinä päivinä ei sitten ilman kumia. Kuulostaa älyttömältä, mutta kannattaa varmaan kokeilla. =)
 
nimetön
Voithan sä kokeilla niin sanottuja varmoja päiviä mutta sitten voi olla että ne on niin varmat että tärppää sen kolmannen kanssa. Poppakonstit on poppakonsteja! B) B)
 
Setris
Meillä tehtiin pitkään niin että ilman mitään kumeja tai muuta.
Ja vähän ennen ku meinas tulla nii vehje pois :wave:
Eli just tätä ns.keskeytettyä yhdyntää
Kumit ei oikee napannu :p
 
marianna72
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.10.2004 klo 14:54 Setris kirjoitti:
Meillä tehtiin pitkään niin että ilman mitään kumeja tai muuta.
Ja vähän ennen ku meinas tulla nii vehje pois :wave:
Eli just tätä ns.keskeytettyä yhdyntää
Kumit ei oikee napannu :p

Tuota kannattaa varoa, jos EI halua raskaaksi!
 
-peukku-
Jos siis haluat tuntea miehes ilman kumia mutta et tulla raskaaksi, suosittelen seksiä kuukautisten aikana, tai ihan just ennen niitä. Ovulaatioaika, jolloin ei kannata urheilla, ajoittuu keskimäärin kahden viikon päähän siitä, kun vuoto on alkanut. :attn:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.10.2004 klo 12:29 sähäkkä kirjoitti:
Miten on mahdollista menkkojen aikana tulla raskaaksi?en käsitä.
No ihan samalla tavalla kuin ei-menkkojen-aikaan ;) Koskaanhan et voi olla satavarma montako munasolua sulla irtoaa ja mihin aikaan, eri aikaan vai samaan aikaan. Nainen on niin monimutakinen kaikissa osa-alueissaan ;) ;) Harvinaisempaa toki, mutta ei mahdotonta =)
 

Yhteistyössä