iina haluais jo jugua!

  • Viestiketjun aloittaja taika-aili
  • Ensimmäinen viesti
taika-aili
meirän iina on nyt 9kk. missä vaiheessa voi ruveta antamaan "lehmänmaitotuotteita" tai milloin olette itse antaneet (jugurttia,juustoa,tavallista maitoa yms.) vai juotetaanko tuttelia ihan vuotiaaksi asti?
 
meillä on siirrytty lehmänmaito-tuotteisiin 8kk:n ikäisenä, mutta meipä meillä koskaan ole mistään mahavaivoista kärsitty, siksi uskalsin aloittaa aikaisemmin. ja samat ruuat menee kaikille.
 
kuopuksella aikaistin neuvolan suosituksia 2kk eli annoin hapanmaitotuotteita 8kk iässä ja tavallista maitoa 10kk iästä.
Aloittelin todella varovasti et ois heti voinu lopettaa jos ois vaikka mahavaivoja tullu - hyvin meni näin aikaistettunakin =)
 
liima
meillä aloiteltiin jokaisen kolmen lapsen kanssa jugurttimaistelut jo puolivuotiaina...sekoitin hedelmäsoseen joukkoon vähän maustamatonta jogurttia ja pikkuhiljaa lisäsin.samalla vielä imetin 9-11kk.asti ja vellejä lisäksi.meillä ei lapsoset saaneet siis oikeastaan(pari kertaa vain)äidinmaidonvastiketta.ja sitten siirryttiin pikkuhiljaa tavalliseen maitoon.eikä vielä ole(nuorin2,5v.)allergioita ilmennyt.
 
Meillä aloitettiin lehmänmaitoa maistelemaan 10-11 kuukauden iässä (kaikki 3 lasta). 8-9 kk ikäisinä saivat hapanmaitotuotteita. Yhdelläkään lapsista ei ole ollut allergioita tai masuvaivoja maidon vuoksi. Jokainen on myös siirtynyt aika nopeasti korvikkeesta maitoon (alle viikossa).
 

Yhteistyössä