Ihqua. Kaikki mukaan tutustumismatkalle ensi kuussa Rinkebyhyn :)

  • Viestiketjun aloittaja Musujen nykyruotsi
  • Ensimmäinen viesti
Musujen nykyruotsi
Tampere-Rinkeby ystävyysyhdistys järjestää excursiomatkan Rinkebyhyyn 17.11. – 20.11.2020. Matkan tarkoituksena on tutustua erääseen Ruotsin edistyneisimpään lähiöön paikan päältä.
Vierailemme mm:
  • Mevlana-moskeijassa keskustelemassa kuinka voisimme muuttaa helposti Tampereen kirkot moskeijoiksi. Varat muutokseen saadaan mm. alttaritaulujen ja muun kirkkotaiteen myynnillä.
  • Tutustumme paikalliseen yksityiseen sairaalaan, kuinka tyttöjen ympärileikkaus tehdään tehokkaasti ja ilman viranomaishuomiota. Matkalla mukana olevat suomalaiset lääkärit laativat alustavat suunnitelmat kuinka Tampereen Yliopistollisen sairaalan lasten sydänosasto voidaan voidaan näin saada tärkeämpään käyttöön.
  • Tapaamme paikallisen klaaniyhteisön edustajia. He luennoivat kuinka lähiöt pelastetaan jämäkästi heikolta yhteiskunnalta omaan hallintaan ja samalla suojellaan yrityksiä pientä korvausta vastaan. Lisäksi opastetaan, kuinka haetaan sote-sektorin maksimaalisia tukia.
  • Opastamme, kuinka saadaan yhdellä polttopullolla poltettua jopa neljä henkilöautoa. Kellotamme paloautojen saapumisen, paikalla vedonlyöntiä ja nuotiomakkaratarjoilua. Pienellä lisämaksulla järjestetään metka näytös, jossa kivitämme paikalle saapuvia hälytysajoneuvoja. Lopuksi palomiehet ja poliisit pyytävät anteeksi häiriötä ja tarjoavat kakkukahvit.
  • Käymme läheisellä maaseudulla katsomassa kuinka sikala palaa.
  • kohtaamme Rinkebyssa kolme suomalaiseläkeläistä, jotka kertovat onnellisesta ja tapahtumarikkaasta elämästä yhdessä maailman parhaimmasta lähiöstä. Kuulemme kuinka harmaa ja ja unelias lähiö on vain parissakymmenessä vuodessa muuttunut tapahtumarikkaaksi ja eläväksi paikaksi asua. He kertovat kuinka harvoin heitä ryöstetään, kun on alkanut käymään vain kerran viikossa nopeasti lähikaupassa. He avaavat vaiettua tutkimusta, kuinka jatkuva valppaana olo ja pienet öiset poksahtelut vähentävät merkittävisti ikääntyvien dementiariskiä.
  • Tutustumme suunnitelmiin, kuinka yli 4.000 sijoitettavasta rukouskaiuttimista saadaan mahdollisimman voimakas äänenpaine kattaen koko suur-tukholman alueen.

Laivamatkalla luemme koraania arabiaksi ja näin pääsemme oikeaan tunnelmaan jo heti ennen maarianhaminaa.
Samalla selvitämme suoraa ilmasiltaa Rinkebystä Tampereelle. Tavoitteena avustaa paikallisia laatimaan muuttoilmoituksia sekä tukihakemuksia ja saada näin vähintään 10.000 perhettä raikastamaan Tampereen tunkkaista katukuvaa.
Matkalla suositellaan puhumaan Suomea Ruotsin sijasta. Matkalle lähtevien naisten tulee pukeutua mielellään niqabiin tai huiviin ja kulkea aina miehen mukana. Ja olihan se matkavakuutus.
Terveisin,
Matkanjohtaja Kari

 
  • Haha
Reactions: Echo ja Lispetti
Taasko ullatus?
Vuosaari Suomen Rinkeby?

IS:

9:23 | Päivitetty 9:29
Poliisin tiedotteen mukaan Vuosaaressa kauppakeskus Columbuksen edustalla tapahtui tiistaina aamupäivällä kello 10 jälkeen puukotus.
Poliisi epäilee, että 31-vuotias mies löi 52-vuotiasta miestä puukolla kylkeen. Tätä oli edeltänyt riita. Poliisi otti epäillyn kiinni Helsingin Itäkeskuksesta Tallinnanaukiolta.
Poliisi epäilee miestä tapon yrityksestä.
 
vierailija
Ks. aloituspostaus tässä ketjussa:
 
vierailijapsykologi
Ks. aloituspostaus tässä ketjussa:
Tuskin olen ensimmäinen, joka sanoo sinussa olevan autistisuutta turhan paljon. Pärjäät kyllä normaalien ihmisten seurassa, mutta heitä ahdistaa tuo sinun ainainen pilkunviilaamisesi :(
 
vierailija
Tuskin olen ensimmäinen, joka sanoo sinussa olevan autistisuutta turhan paljon. Pärjäät kyllä normaalien ihmisten seurassa, mutta heitä ahdistaa tuo sinun ainainen pilkunviilaamisesi
Kommunisteissa ja persuissa on se yhteinen piirre, että molemmat pyrkivät leimaamaan vastustajansa psyykkisesti sairaiksi. Neuvostoliitossa kapitalismin kannattajia suljettiin mielisairaaloihin, ja sama kohtalo odottanee suvaitsevaisia persu-Suomessa.
 
vierailija
Ks. aloituspostaus tässä ketjussa:
Yksittäistapaus. Ei saa yleistää.
 

Yhteistyössä