Ihqa - kätilöinen seksikalenteri

  • Viestiketjun aloittaja tumppukäsi eetu
  • Ensimmäinen viesti
tumppukäsi eetu
"Rohkeat kalenterit tuntuvat olevan kova trendi tänä syksynä. Nyt Keski-Suomen Kätilöyhdistys julkaisi kalenterin, jossa naiset poseeraavat yläosattomissa.
Keski-Suomen Kätilöyhdistys julkaisi vuoden 2015 seinäkalenterin, jossa eri-ikäiset naiset poseeraavat yläosattomissa. Kuvissa esiintyy aivan tavallisia naisia siten, ettei heitä voi kuvista tunnistaa."

K
 
T.S.
[QUOTE="argh";30359226]Ajatella mikä kalenteri täältä palstalta tulisikaan, kun yli puolella naisista on vähintäänkin E-kupit, luomut tottakai![/QUOTE]

Ei ne välttämättä kauniit ole. Mulla ainakaan.
 
viera.s
Motiivi on hyvä. Mutta ainakin Iltasanomien lehteen valkkaamissa kuvissa yliedustettuina ovat nuoret ja kiinteät tissit. Sitten nuo vanhuksen tissit, mutta ei yhtään kuvaa tavallisista raskauksista ja imetyksistä kärsineistä tisseistä. No kai niitäkin kalenterissa on, mutta melko monet tuollaiset nuoren ja hoikan naisen tissit.

"Imetyskuvassa" minua häiritsee se, ettei lapsi ole oikeasti rinnalla, roikkuu vaan sylissä kummallisessa asennossa. Ehdottomasti kuvan olisi pitänyt olla aito imetyskuva. Tuossa lapsi on ikäänkuin vain rekvisiittaa ja kuva lähinnä seksualisoi imetystä, mikä ei ole motiivin kannalta hyvä.