Ihania lastenvaate-nettikauppoja

  • Viestiketjun aloittaja minttua
  • Ensimmäinen viesti
Nina35
Uusi lastenvaatteiden nettiputiikki avaa ovensa ennen Joulua 2008 osoitteeseen www.prinsessakammari.com. Ihanuuksia vauvoille ja alle 10-vuotiaille lapsille. Myöhemmin valikoima laajenee myös leluihin ja sisustustuotteisiin. Takuuvarmat ja nopeat toimitukset!
 
Irina69
En lukenut kejua, joten en tiedä onko tää jo täällä, mutta suosittelen:

http://www.tohvelisankari.fi/

Aivan ihania Englannissa käsintehtyjä sisätossuja ja toimitusajat ihan huippua, vieläkin ehtii jouluksi kun tilaa viimeistään 22.12. Itselle tuli päivässä (tilaus edellisiltana ja aamuposti toi). Vielä ei ole tosssuja testattu, kun ovat menossa pukinkonttiin, mutta näyttävät kyllä tosi ihanilta ja laadukkailta.
 
Mama-81
Brittiläisellä Next:illä on aivan toivottoman ihania ja melko edullisia lastenvaatteita. Varsinkin tyttövauvojen tämän syksyn mallisto on mielettömän ihana. Toimittaa nyt Suomeen
5 €:n toimituskuluilla, eli taidan raaskia nyt omalle muksulle jotain tilata, kun vaan pystyisin päättämään mitä :).

Sieltä sivun alareunasta kun klikkaa Suomenlippua, niin antaa automaattisesti sen valikoiman, jota voi Suomeen tilata ja vaihtaa samalla valuutan euroiksi.

En ole täältä tilannut, mutta merkki on tuttu. Joitain naistenvaatteita ostanut joskus Englannista ja laatu on ihan vakuuttava.
 
Sirkkis
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä