Ihania lastenvaate-nettikauppoja

  • Viestiketjun aloittaja minttua
  • Ensimmäinen viesti
minttua
Kertokaa nettiliikkeitä joista löytää kivoja lastenvaatteita - omia suosikkeja
www.baobabbaby.com - Paljon kivoja vaatteita, jotkut hiukan arvokkaita tosin :)
http://www.tohvelisankari.fi - Aivan ihania nahkatossuja
www.colorforkids.fi - Ihania värikkäitä lastenvaatteita
 
Shoppailija
Löysin sellaisen sivuston kuin Shoppi-net, siellä oli monenlaista linkkiä, kuvia ja hintojakin tuotteista. Eli http://www.shoppi-piste.net/index.php?selected=main&w=H
 
juupeli juu
oon muuten ostanut tuolta metkulasta. ostin heti, kun ale siellä alkoi. Suosittelen! tosi nopsaan tuli toimitus ja kiva ku ei ole postikuluja. siellä muuten on vieläki ale.
 
Jos alennuksia kaipaat
niin käypäs http://www.nettivaate.fi/epages/Kaupat.sf/?ObjectPath=/Shops/Nettivaate/Categories, olen nyt keväästä asti ollut tuolla kanta-asiakkaana, tosi hyvät edut on, nopeat toimitukset ja kivat vaatteet! Meilläkin tämä rantumpikin neiti kelpuutti noita Peppi-vaatteita! Oli siellä nyt kivoja uutuuksiakin :)
 
juupeli juu
minä en sitten ole Metkulan omistaja joka kirjoitin tuosta,ku kävin siellä ostoksilla.

nämähän voi olla ihan asiakkaita. miksi luulet,että tuo anskun nettivaate ja tämä metkula täällä itse kirjoittelisi? tuskin on aikaa moiseen. Laitappa viestiä omistajille ja kysy miten asia on!?

terkuin juupeli juu :)
 
Jos alennuksia kaipaat
Alkuperäinen kirjoittaja jalmaria:
Ansku nettivaate.fi:stä mainostaa joka ketjussa. Metkulakin on kunnostautunut samalla mainostyylillä :(
myös kauppojen omistajilla jos tuollaisesta heitä aletaan syyttelemään :(

Kyllä minä ainakin ihan rehellisesti asiakas olen, ja ihan asiasta mainitsin kaupan.
Miksi ei saisi mainita jos tyytyväinen palveluun on? Vai pitäisikö sinun mielestäsi kauppa mainita vain silloin kun siitä on moitittavaa?

 
Aina netistä
http://www.ipanalle.fi/product_catalog.php?c=92
Tuolla oli ihan kivoja ale-vaatteita nyt. Olen kyllä monen nettikaupan vakiasiakas, suoraan sanottuna inhoa sitä kaupoissa laukkomista, nettikaupoista tekee löytöjä ja niissä asiakas huomioidaan aina tosi kivasti.
Linkkipaikkoja on tullut ihan kivasti esiin, muutamia mainitakseni: www.lastenparhaat.com, www.shoppi-piste.net, www.kenguru.fi, www.vauvalinkit.com ja varmaan on vielä monia muita! Kaikki eivät ilmeisesti googlelta löydy, en ainakaan itse ole sieltä kaikkia kauppoja löytänyt mitä itsekin olen käyttänyt.
Suosittelen kyllä nettiostamista vanhemmille ja myös isovanhemmille :)
Ja huom! En ole kauppias, olen vain 4:n viikarin kotiäiti!
 
elinaxx
Minun mielestä on ihan sama vaikka nettiputiikin omistaja omaa "liikettään" mainostaisikin. Tässä ketjussa on tullut esiin semmoisia putiikkeja joista en ole kuullutkaan, ja joista todennäköisesti tulen tilamaankin jotain. Eli lisää vaan linkkejä!
 
mannariini
Kävinpä tutustumassa tonne mannariiniin... Tilasin samantien! Todella edullista ja kivannäköistä vaatetta, tosin alennusvaatteista oli vähän kokoja jäljellä. Miinusta oli mielestäni minimitilaus 20e. Tämä on kyllä suhtkoht pieni summa, mutta aika monta alevaatetta piti löytää, että summa tuli täyteen. Itse sain 21 eurolla viisi vaatetta. Ei hullummin!
 

Yhteistyössä