Ihanaa ihanaa miehenkin lahjat ostettu:D

Ja keksin vielä eilen illalla, ainakin omasta mielestäni, loistavan idean mitä ostaa hälle ja tänään sitten hain sen kaupasta
Eli mentiin vajaa 8vuotta sitten kihloihin ja ostettiin aika halvat kultaset sormukset, ja kun naimisiin mentiin ostettiin vaan mulle sormus, kun oli tuo munkin sormus ns ylläri. No eilen sain loistoidean kun miehen sormus sille tosi tiukka( ei voi juurikaan käyttää) ja kulunut ihan ohueksi( on työssään paljon tekemisissä veden ja hiomisen kanssa) ja on vaan ajan kysymys koska napsahtaa poikki, niin ( no nyt päästään asiaan :D ) ostin hälle paksun TITAANISTA tehdyn sormuksen tilalle :heart: :heart:

Toivottavasti tykkää.

Ja lisäksi sotin kylpytakin, verkkarit, t-paidan ja 3 halpaa kauhu dvd:tä.


Mitä muut olette miehillenne hankkineet?
 
Öööh, torstaina menossa kaupoille mutta lista valmiina; elikkäs uusimman Vares-pokkarin, lompakon, tilasin sellasta erikoista chili-kastiketta ( tykkää niistä ) ja sit aattelin kattella josko löytys ihan joku normi, järkevä uus känny sopuhintaan.
 
m
me sovittiin ettei osteta toisillemme mitään ja ihan hyvä niin, onpahan yksi päänvaiva vähemmän... mutta nuo sun lahjat kuulostaa tosi kivoille, ilahtuu varmaan sormuksesta :)
 
clotta
Oottepa olleet aktiivisia :). Mä näin tänään että Lidl tarjoaa huomenna DVD-soittimen.
Meillä ihan oikeesti ei semmosta vielä ole.... En kyllä tiedä niistä mitään :( . Osaako joku sanoo toimisko tämä ihan perusversiona telkkarin kanssa?
http://www.lidl.fi/fi/home.nsf/pages/c.o.20081201.p.Silvercrest_HDMI-DVD-soitin
 

Yhteistyössä