-ieva- huhuu!!

Onko kenties itselläsi bokseri?
Jos on niin innostuuko hän kun teille tulee vieraita?
Hyppii, pomppi,kuolaaa,suukottelee,esittelee kaikki lelunsa ja jne.
Itselläni on 3v. boksu ja tekee nämä kyseiset jutut aina ja ei meinaa millään rauhoittua, oisko sulla jotain konstia kenties tähän?
:LOL: Mut onhan boksut nyt hauskoja ne keksii aina jotain toimintaa. :LOL:
 
-ieva-
heips!
Sellainenhan se tahtoo vähän olla.
Jos meno on turhan railakasta niin laitetaan koira jäähtymään kylppäriiin ja vähän ajan päästä päästetään uudestaan katsomaan vieraita. Kyllä se sitten nopsaan rauhoittuu kunhan saa ensin hieman huomiota vierailta.
Muutenkin se jo tietää et jos riekkuu liikaa niin sitten joutuu jäähylle kylppäriin.
 
:) Sama täällä. Taitaa nuo boksut olla vaan niin iloa ja intoa täynnä. Ei ole kukaan osannut vielä minulle kontsteja neuvoa. Piirre taitaa olla liian voimakas.

Itsellä myös 3-vuotias. Ja sillä on tapa (kuten isälläänkin), että on pakko päästä kirjaimellisesti halaamaan. Sitten rauhottuu. Usein laitan kanssa makuuhuoneeseen rauhottumaan. Mutta jos tulee "liian hienoja" vieraita, joutuvat nuo kyllä olemaan portin takana.
 
No yksi konsti olis opettaa koira istumaan kunnes saa luvan tulla tervehtimään vieraita (vieraat esim jo istumassa). Koirallehan siinä tilanteessa kelpaa myös se negatiivinen huomio, kunhan vaan huomataan, eli jos ette noteeraa sitä lainkaan, jos se hyppii käännätte sille vaan selän, ihan kuin ei sitä olisi olemassakaan, ja heti kun lopettaa riekkumisen sitä rauhallisesti siliteltäisiin, niin oppii yleensä aika nopeasti, millä konstilla sitä huomiota saa= olemalla nätisti ;) ;)
 

Yhteistyössä