Hyvästi Trump vihdoin! Jakoi Twitterissä kirjeen, jossa mielenosoittajia nimitetään terroristeiksi – ”Ylitti juuri hyvin vakavan rajan”

  • Viestiketjun aloittaja Goodbye :))
  • Ensimmäinen viesti
Goodbye :))
IS: Trump on sanonut olevansa rauhanomaisten mielenosoittajien liittolainen, mutta pitävänsä hyökkäyksiä poliisia vastaan kotimaisena terroria.

Julkaistu: 10:45
Mielenosoittajat olivat kokoontuneet maanantaina Washingtonin Lafayetten puistoon lähelle valkoista taloa. Poliisi ja kansalliskaarti tyhjensivät puiston voimakeinoin hetkeä ennen kuin Trump käveli sen läpi St. Johnin kirkolle raamattu kädessään.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump jakoi Twitterissä perjantaina kirjeen, jossa mieltään maanantaina Washingtonissa osoittaneita ihmisiä nimitetään terroristeiksi.
Kirjeen on kirjoittanut Trumpin entinen asianajaja John Dowd, ja se on uutiskanava CNN:n mukaan osoitettu presidentin entiselle puolustusministerille James Mattisille. Mattis arvosteli keskiviikkona julkistamassaan lausunnossa kovin sanoin entisen työnantajansa reaktiota maassa toista viikkoa jatkuviin protesteihin.

– Valemielenosoittajat lähellä Lafayettea eivät olleet rauhanomaisia eivätkä aitoja. He ovat terroristeja, jotka käyttävät tarpeettoman vihan täyttämiä opiskelijoita polttaakseen ja tuhotakseen, kirjeessä sanotaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä