Hyvästi Kulmuni ja valitettavasti myös upeat kulmunit :( Poliisi selvittää Katri Kulmunin koulutusvyyhtiä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana ja Vaasan kaupunginvaltuuston toisena varapuheenjohtajana toimiva Mäkynen tuomittiin eilen Pohjanmaan käräjäoikeudessa pahoinpitelystä 50 päiväsakon sakkorangaistukseen. Mäkynen löi vaasalaisravintolassa miestä kasvoihin. Tämä kaatui Mäkysen iskusta maahan, minkä seurauksena hän sai muun muassa kallonmurtuman.



Sillä välin persut hääräilee baareissa.
 
vierailija
Jussia harmittaa kun sanotaan suoraan


Jussi Halla-aho on jotenkuten saanut selitettyä perussuomalaisten edustajien rasistiset ja fasistiset ulostulot ja jotenkin niistä ei edes välitetä. On ihan normaalia, että perussuomalainen kansanedustaja pahoinpitelee, kutsuu pakolaisia “discoläpyttelijöiksi”, raiskaajiksi ja mitä näitä nyt on. On kovin merkillistä, että yhteiskunnallisesti merkittävässä paikassa olevilta tuollaista siedetään kansalaisten tasolla. On ihan ok, että taustalla on väkivaltatuomioita, yllyttämistä väkivaltaan, fasismin ihailua, fasististen järjestöjen kanssa yhteistyötä ja seksuaalirikoksia.


Nyt Halla-aholle tulikin ongelma perussuomalaisten nuorten taholta. Tämän järjestön piirissä etnonationalismi ja fasismi on niin voimakasta ettei sitä haluta peittää vaan lähteä hakemaan sille avointa kannatusta. Nuorten ei tarvitse miettiä, eivätkä he halua miettiä poliittista kannatusta tai suuren yleisön hyväksyntää ja ideologian kuljettamista piilossa. Ei, nuoret pitää sitä pelokkaana ja pelkurimaisena toimintamallina. Jos ollaan fasisteja niin ollaan sitten avoimesti ja hyvä niin. Nyt se tiedetään ja siihen voidaan suhtautua.
 

Yhteistyössä