hyvä yövaippa?

meillä on puolitoistavuotiaalta tullut nyt joka yö vaippa täyteen ja aamulla on yöpuku ja sänky märkä. Käytössä olleet liberot, vaihdoin jo suurempaan (tyttö noin 10kg ja käytössä nyt maxi + 10-16kg). Tuntuu että vaippa on yksinkertaisesti täynnä, ei siis falskaa varsinaisesti.

onko muilla kokemuksia hyvistä yövaipoista?
 
Meillä käytetään tytöllä (1v4kk 12 kg) Pampers Active Fit 5 öisin. BabyDry:stä tuli aina ohi. Mutta muuten sama onkelma, vaippa on aamulla todella täynnä, itse asiassa jo illalla, neiti nukahtaa 9 aikoihin ja klo 11 vaippa on jo ihan täys, mutta en tahdo vaihtaa, etten herätä.
 
tinsuli77
Meidän poitsulla 1v8kk sama ongelma ollut jo useamman kuukauden. Monenlaisia vaippoja on kokeiltu, mutta pitäydytty kuitenkin liberon teippivaipoissa. Käytössä koko maxi, ja isompaakin kokeiltu ku koko just siinä rajoilla (poitsu reilu 11kg). En nähnyt mitään hyötyä isompaan siirtymisessä.
Me vaihdetaan vaippa ainakun itse mennään nukkumaan siinä ennen puoltayötä. Ei enää edes herää siihen. Luulenpa että ongelma on pahempi nimenomaan pojilla, joilla pissa täyttää vaipan etuosan (vaikka pippeli olisikin ihan suorassa alaspäin). ihmettelenkin, miksi enää ei valmisteta vaippoja erikseen pojille ja tytöille?!
 
Pampersin active fit koko 5 on ou meillä jannulla 1v7kk tähän asti käytössä ja on pitäny pissat koko yön sisällään vaikka aamuisin painaakin tonnin!! :D

Kokoa poitsulla olis ehkä 4koon vaippaan sopivasti mutta himppa isompi on varmempi ja asettelu niin että etuosaan jää enemmin vaippaa kuin taakse.

Nyt tosin nuo on meillä loppu joten käytössä on Pirkka napero teippivaipat jotka on kans pitäny pissit sisällään... =)
 
meillä 1.5 vuotiaalla laitetaan yöks liberon teippivaippa joka on 15-30 kg vaikka meijän poika painaa vain sen 11kg. onhan se isohko mutta kun hyvin laittaa päälle niin kuivana pysyy koko yön ja kaikilla kivempi mieli. päivisin käytetään housuvaippaa jotain 10-14kg..
 
Meillä on pojulla, 1v2kk, 12.5kg, öisin Pampersin BabyDry koko 5. Mekin asetellaan vaippa niin,että edessä vaippa on melkein navan korkeudella, ja riittävän tiukalla, silloin pysyy pisut vaipassa yhdeksästä yhdeksään.
 
Meillä on pojalla käytetty yövaippana aika pienestä jo Liberon housuvaippoja. Nyt menossa XL, päivällä käytetään vielä Liberon tarravaippoja, mutta aika pian saadaan varmaankin siirtyä vallan housuvaippoihin. Minusta nuo housuvaipat "vetää enemmän" kuin tarrat, joten huolettomampia ja meillä aina uitti jostain sivusta yöllä ja sänky oli taas märkä.
 
Meillä oli kans aina sama ongelma, koko poika ihan pissassa.. Kunnes älysin laittaa housuvaipan yöks! Meillä ei oo Liberon housuvaipasta (maxi+) valskannut ikinä. Nyt ostin taas liberon tavallisia teippivaippoja ja heti valskas seuraavana yönä.. Eli pysyttelen niissä housuvaipoissa =) Ja isoo housuvaippaa vaan jos muksu on aamusin märkä! Mein poju on nyt 1v 2kk
 

Yhteistyössä