Hyvä yksityinen allergologi Helsingissä

Tällaisiä tietääkseni hyviä allergologeja tiedän: Hanna Raitio ja Ritva Sorva, sekä Leena Kujalan, joka on allergioihin perehtynyt lastenlääkäri (muttei allergologi). Onko kellään kokemuksia heistä tai joistakin muista, voitteko suositella?
 
Me käymme myös Tiina Tuomelalla. Hän ottaa vastaan myös Kielotien lääkäriasemalla. Sieltä voi katsoa vapaita aikoja/varata myös netin kautta. AIVAN HUIPPU lääkäri, suosittelen! Jonot tosiaan vaan aika pitkät. Katso joskus "Aamutohtori" Ylen aamutv:stä, hän on usein siellä puhumassa.
 
Olen tyytyväinen meidän allekologiin: Kristina Malmström. Hänen tapansa toimia on meidän (mun ja miehen mieleen), eli kuuntelee hyvin, kysyy tarlentavia kysymyksiä ja etenee kuitenkin "vauhdikkaasti" (joka ei missään nimessä tarkoita huolimatonta tässä tapauksessa). Ollaan saatu hyvin aikoja (pikkujätti itäkeskus) sekä käynneille että altistukseen. Altistuksenkin jälkeen kirjoitti heti lausunnon.
Meille ei sopisi lääkäri joka olisi liian "hidas" ja mietteliäs, vaikka moni varmaan etsiikin juuri sellaista.
 
Terttu-Liisa Ahokas, hyvä ja kokenut lääkäri, työskennellyt erittäin kauan Iho-ja allergiasairaalassa ja yksityisvastaanotto ollut ainakin Dextrassa ennen, en tiedä nykyään missä vaikuttaa.
Nettihaulla varmaan löytyy lääkärin nimellä.
Tosi pätevä lääkäri, vanhempi nainen ja erittäin mukava ja ystävällinen.
 

Yhteistyössä