hyvä tiskikone

Hei,

meillä olisi uuden tiskikoneen hankinta edessä. Nyt vaan mietittyy minkä merkkisen ostaisimme. Kertokaa omia kokemuksia tiskikoneista ja mitä merkkiä olette pitäneet hyvänä. Kiitos jo etukäteen jos jaksatte vastata ja auttaa tässä "pulmassa".
 
En muista edellisen koneen merkkiä, mutta haikeana siitä luovuin. Siinä oli ohjelmille nappulat ja kesken ohjelman eivät lapset päässeet ohjelmia säätelemään. Kuivaus ei kuulunut perusohjelmaan ja säästimme pikkuisen sähköä emmekä käyttäneet kuivausta juuri lainkaan. Astiakorit olivat tummaa kestävää ainetta, kefalor tms nimeltään.

Kone oli meillä 7-8 vuotta, mutta kun muutimme asuntoon kuului uusi kone ja vanha siirtyi saattohoitoon kaverilleni. Hyvin kuulemma toimii.
 
Meillä keittiö rempan yhteydessä ostettiin Italialaiset Smeg-merkkiset laatu kodinkoneet ja ovat olleet oikein hyviä!
Astianpesukoneessa on hyvä valikko ohjelmia ja meillä on sellainen integroitu malli, eli tavallinen kaapin ovi tulee koneen eteen ja kone on huomaamaton. valintanapit valoistetulla paneelilla jää tason alle piiloon.
 
Sarita-80
Mun vanhemmilla on Bosch toiminut kiitettävästi jo 10v, mutta oma zanussimme (nyt 3v. vanha) oli alkuun hiljainen ja hyvä mutta alkoi pitää ihme meteliä noin ½v sitten - ilmeisesti joku laakerivika tms. Odottelen että milloin pesee viimeisen pesunsa ja saadaan hankkia uusi. :/
 
maripauliina
Merkki: nainen
Ikä: noin 60
Hinta: ei tietoa
nimi: sisko ritva kyllikki
muuta: tehokas, suht hiljainen, varsinkin aamuisin. Joskus isompaa tiskiä pestessä saattaa kuulua rutinaa ja mutinaa. Välillä ei lähde käyntiin, mutta kun aikansa odottaa ja tekee vaikka ristikkoa siinä vieressä, käynnistyy. (silloin kyllä kuuluu kummallisia ääniä...) tämä malli löytyy vanhempieni kodista, joten en usko, että on myytävissä.

saattaa olla että monista perheistä löytyy samanmerkkinen, mutta eriniminen kone. suuri hyöty siinä, ettei mene rikki, ellei suurempaa käsivammaa esiinny.


B) B) B) B) B) B)

hyvää viikonloppa!
 
Hei,

Kiitos kaikille kokemuksistanne. Tässä loman alkaessa olisi tarkoitus lähteä etsimään sitä uutta konetta, toivottavasti tulisi jotain hyviä tarjouksiakin vastaan. Viimeksi tänään tuskailin tuon meidän vanhan koneen kanssa, on tosi kovaääninen.
 
Itse ostin Upo Pisara 60 -tiskikoneen muutama vuosi sitten Kuluttaja-lehden testin perusteella. Perusmalli, ei mitään hienouksia, muutama pesuohjelma, puhdasta tulee. Ei muoviosia sisällä, paitsi ruokailuvälineteline, suihkuvarret terästä...

Hyvin on toiminut. Nyt tullut uudempi malli, mutta vastaava kone. Maksaa jotain 500 euron pintaa.
 
meidän kone näytti olevan huqarna cardinal 514
SORI TOI EDELLINEN VIESTI TÄÄ KONE TAAS SEKOILEE JOTAKI...
eli tyytyväinen oon koneeseen... eka mikä meillä on...
siinä on hyvä kun on ylä ritilikössä sellanen oma hylly isoille veitsille... mielestäni toimiva...
 
En tiedä mikä olisi hyvä, mutta EI AINAKAAN Zanussi!! Me ostimme sellaisen ja nyt se on ollut semmoisen 3v ja korjaaja on käynyt jo 3 kertaa. Ensimmäinen käynti oli n. puoli vuotta oston jälkeen ja seuraavat käynnit vähän yli 2 vuotta oston jälkeen noin kuukauden välein. Onneksi kaikki olemme saaneet takuuseen (pienen kiroilun jälkeen... takuuta kun ei ollut kuin 2v) Joten tuota merkkiä en kyllä ainakaan suosittele!
 

Yhteistyössä