Hyvä munkinpaistorasva?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja munkki
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
M

munkki

Vieras
Help help, aiemmin paistoin munkit rypsiöljyssä mutta ne vanhenee älyttömän nopeasti ja menee nuivan makuisiksi. Yritin etsiä Prismasta Kultamunkki-nimistä rasvaa tossa viikonloppuna, mutta suuressa valikoimassa ei sitä ollut eikä mitään sen tapaista paistorasvaa. Onkohan sitä vielä saatavilla ja jos ei, mitä kannattais käyttää? Terveellisyydellä ei väliä :)
 

Mää olen aina paistanut tavallisessa oljyssä, mitä nyt on sattunut olemaan.. Pirkka-merkkistä ainakin, ja en ole huomannut niiden vanhenevan ollenkaan nopeesti.
Tai no, meillä ne pakastetaan seuraavana päivänä mitä on syömättä jäänyt, koska silloin ne saa säilymään tuoreena :p
 
Eli siis hyökkään heti kimppuun jos jossain kaupassa on jotain munkinpaistorasvaa. Nehän on kovia rasvoja ja sen takia "asettuu" munkkiin eri tavalla kun juokseva rasva.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Protarchaeopteryx:
Alkuperäinen kirjoittaja häh:
Alkuperäinen kirjoittaja Protarchaeopteryx:
Kiva, että ihmissyöjillekin saatiin oma ketju.

Mitä? :D

Kuvittele, että keskustelijat ovat hiljattain saaneet suuren munkkiryhmän kidnapattua saarelleen ja keskustelevat, millaisessa rasvassa lähetyssaarnaajat kannattaa paistaa.

Tärkeintä on saada munkeista tummapintaisia ja rapeita. :D Pidättekö enemmän pulleista munkeista, vai teettekö munkin keskelle reiän? :D
 
thumb.vers
 

Uusimmat

Kuumimmat

Yhteistyössä