Hyvä kuorrutus mokkapaloihin?

Tietäiskö joku, jonkun oikeasti hyvän ohjeen tolle kuorrutukselle, joka tulee mokkapalojen päälle? Kun olen pari reseptiä tässä jo netistä poiminut ja kokeillut, mutta kumpikaan kuorrutus ei ollut hyvä! Pohjaan mulla on hyvä ohje kyllä.. Eli siis jos jaksatte, niin kertokaa mulle joku hyvä ohje siihen päälliseen? (mulla ei sitten muuten tällä hetkellä ole sitä tummaa kaakaota, mutta normaalia kyllä löytyy)
 
mie
6 rkl kuumaa vahvaa kahvia, 3 rkl margariinia, 3 rkl kaakaota, 2 tl vaniljasokeria, tomusokeria n. vajaa paketti. -Sulata marg. kahviin, lisää kaakao, vaniljasokeri ja tomusokeri. Käytän aina tavallista kaakaota. Toivottavasti onnistuu =)
 
möhkö
Alkuperäinen kirjoittaja onkko pakko olla tomusokeria:
niinkun en oikeen osaa totta mutta eikkö totta tommusokeria voi korvata milään
Määkään en tykkää siitä..Tosi äkläsokerista tulee ja oikeen hampaissa tuntuu inhottavalle syödä sitä.. Siksi en ole tehnytkään aikoihin mokkapaljoja kun en ole keksinyt hyvää kuorrutetta
 

Yhteistyössä