Veikkaan että liian iso meilleMun vaimo! I'mee, puhaltaa ja väsymättä palvelee.
Noh, nyt se on hiljaisempi.Hei!
Kertokkeehan kokemuksia ja suosituksia.
Aiemmin oon tapellut lähinnä sähkövatkaimen kanssa kun edellinen taivahan vanha masiina piti niin hirveen metelin ettei sitä kestänyt käyttää->nakkasin sen siis pois....
No on juuNoh, nyt se on hiljaisempi.
Hampurilaispihvitaikinan teko on täälläkin tärkein syy, se on kaikkein hankalin tuon sähkövatkaimen kanssa. Tosin käyttö vois lisääntyä muutenkin jos ois mielekäs laiteTäällä on kenwoodin masiina. Toki käytän sitä ainoastaan kebablihan tekoon mut lisäosia saa hyvin ja ääni peittyy musiikilla.
Mikä burgeripihvitaikina. Otat lihan kätösiin ja veivaat pari sekuntia, sit painat litteäksi ja grilliin. Suolaa ja pippuria päälle.Hampurilaispihvitaikinan teko on täälläkin tärkein syy, se on kaikkein hankalin tuon sähkövatkaimen kanssa. Tosin käyttö vois lisääntyä muutenkin jos ois mielekäs laite
Ja mun pitää sanoa et jos burgeripihvissä on muutakin kun lihaa niin se on mureke ei pihvi.
Juuri näin.Jees. Lihaa vähän pyöritellään kätösissä ja tintataan hieman sämpylöitä suuremmaksi pyöryläksi ja sit pannulle. Maustetaan kun on valmis. Nii ja jos aikoo juustoa burgeriinsa ni se heti pihvin päälle sulamaan kun pihvi on käännetty. Tosin siinä vaiheessa ripottelen paistopinnalle suolaa ja pippuria juuston alle.
Pippuri tulee juuston päälle.Jees. Lihaa vähän pyöritellään kätösissä ja tintataan hieman sämpylöitä suuremmaksi pyöryläksi ja sit pannulle. Maustetaan kun on valmis. Nii ja jos aikoo juustoa burgeriinsa ni se heti pihvin päälle sulamaan kun pihvi on käännetty. Tosin siinä vaiheessa ripottelen paistopinnalle suolaa ja pippuria juuston alle.
Eipäs vaan pihvin pintaan, juuston alle. Silleen aromit voivat levitä rasvassaPippuri tulee juuston päälle.
Eipäs. Vaan jauheliha napataan pyöriin yleiskoneeseen jokuseks minuutiks jotta massasta tulee tiivis, mausteita joukkoon.Mikä burgeripihvitaikina. Otat lihan kätösiin ja veivaat pari sekuntia, sit painat litteäksi ja grilliin. Suolaa ja pippuria päälle.
Eipäs. Vaan jauheliha napataan pyöriin yleiskoneeseen jokuseks minuutiks jotta massasta tulee tiivis, mausteita joukkoon.
Sitten siitä pyöritellään tasakokoisia tiiviitä palloja, painellaan ihan ohuiksi pihveiksi leivinpaperin väliin ja laitetaan pakkaseen. Pakkasesta paistetaan jäisenä tulikuumalla pannulla. Saa sellasia oikein "big mac" burgeripihvejä.
Mä en oikein lämpene sellasille paksuille pihveille hampurilaisessa.
Ei saa elämä olla liian helppoa
Mulla on aina pakkasessa burgeripihvejä jotka on käsin paineltu ja grillataan jäisenä. maustan toki vasta grillissä eikä niistä paksuja tule.Eipäs. Vaan jauheliha napataan pyöriin yleiskoneeseen jokuseks minuutiks jotta massasta tulee tiivis, mausteita joukkoon.
Sitten siitä pyöritellään tasakokoisia tiiviitä palloja, painellaan ihan ohuiksi pihveiksi leivinpaperin väliin ja laitetaan pakkaseen. Pakkasesta paistetaan jäisenä tulikuumalla pannulla. Saa sellasia oikein "big mac" burgeripihvejä.
Mä en oikein lämpene sellasille paksuille pihveille hampurilaisessa.
Ei saa elämä olla liian helppoa
No ehkä se tuollaisessa paikassa ei olis niin justiinsa, siellä maistuu kaikki kuitenkin aina hyvälle kun tunnelma tekee osansaNouuuuu!
Just varattiin ensi viikonlopuksi "mökki" mis ei oo sähköä saati vettä. Pihvi siis tehdään just niinko sanoin ja paistetaan avotulella ja heitetään sen limpun väliin mitä sattuu matkassa olemaan.
Ja seuraavan päivänä toivottavasti saadaan kalaa.
No sitten ollaan samoilla jäljillä. Mä en kyllä oo käsin edes koittanut massaa vaivata, oon aatellut et se lämpiää vähemmän kun koneella vääntää. Ja leivinpaperin välissä ne saa tosi ohuiksi.Mulla on aina pakkasessa burgeripihvejä jotka on käsin paineltu ja grillataan jäisenä. maustan toki vasta grillissä eikä niistä paksuja tule.