hyvä housuvaippa isokokoiselle pojalle?

Nytpä kaipaisin mielipiteita hyvistä huosuvaipoista ja isokokoisista sellaisista. Elikä meillä 1v1kk ikäinen isohko poika (1vee neuvolassa 84cm/14,6kg), joka aina menossa. Teippivaipan laitto yhtä tappelua, kun poitsu ei malta pysyä aloillaan se ajan, että saisin vaipan päälle.

Olen kokeillut Liberon ja Pampersin housuvaippoja, huonolla menestyksellä. Libero isoimmista huosuvaippoista (olikoha se maksi+) jäävät rumat jäljet pojun vyötärolle, ihan kun vaippa olisi liian kireä. Pampersit taas falskaavat: kokeilin niin kokoa 5 kun 6 ja kummastakin tulee ohi. Minusta 5-koko liian pieni ja kutone taas jotenkin aika väljä. Lidl:n vaipoista rupee taas pylly punoittamaan, vaikka minusta ne muuten hyviä ovatkin.

Eli olisiko noiten lisäksi hyviä huosuvaippoja? Olen miettinyt Daily:n vaippoja, mutta niitä myydän niin isoissa säkeissä, että en ole vielä uskaltanut osta. Onko kokemusta? Tai joku muu hyväksi havattu merkki?

Kiitos :flower:
 
Meillä myös reilun kokoinen poika. Ikää pojalla 1 v 5 kk ja mitat noin 13 kg & 82 cm. Parhaiten sopivat vaipat meidän pojalle on Dailyn ja Pirkan housuvaipat kokoa junior (12-20 kg). Ovat myös muuten aika paljon halvempia kuin liberot/pampersit.
 
Meidän herra 1v 3kk ja oli jsut perjantaina mitat 80,5cm ja 12 800 g. Ja silloin kun kertiksiä käytetään niin joko liberoa tai dailya. Nuo dailyt (koko junior, 12-20kg) ovat tooosi isoja vielä meillä, eli ovat reilun kokosia.

Ja housuvaippoja siis. Niitä suosittelen kokeilemaan :).
 

Yhteistyössä