Muhku
Mulle ei jääny kuin kaksi kauhallista, kun mies tuli töistä ja lappoi tämän ruuan naamariin:
1 pss (500 g) pakastimen peruna-sipulisekoitusta
1 pkt marinoituja kirjolohisuikaleita
1 pkt herkkusieniä, pannulla öljyssä käytettynä
puoli purkkia Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitusta
pari lorausta maitoa
Kaikki sekaisin vuokaan.
muutama viipale juustoa pinnalle
kuivattua tilliä
Paistetaan uunissa 200 asteessa n. vajaa 1 tunti. Voi peittää foliolla niin pinta ei tummu.
Tästä tulee yksi kokki-uunivuoallinen. Kaksinkertainen annos voisi olla paikallaan, niin herkullista on. Silloin saa tuon Creme Bonjour -purkin käytettyä kokonaan ja voi laittaa kilon pussin pottusipulia.
Bon appetit!
1 pss (500 g) pakastimen peruna-sipulisekoitusta
1 pkt marinoituja kirjolohisuikaleita
1 pkt herkkusieniä, pannulla öljyssä käytettynä
puoli purkkia Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitusta
pari lorausta maitoa
Kaikki sekaisin vuokaan.
muutama viipale juustoa pinnalle
kuivattua tilliä
Paistetaan uunissa 200 asteessa n. vajaa 1 tunti. Voi peittää foliolla niin pinta ei tummu.
Tästä tulee yksi kokki-uunivuoallinen. Kaksinkertainen annos voisi olla paikallaan, niin herkullista on. Silloin saa tuon Creme Bonjour -purkin käytettyä kokonaan ja voi laittaa kilon pussin pottusipulia.