Hyi keilen takana on.. (ällöttävyys aihe)

  • Viestiketjun aloittaja epätoivoinen
  • Ensimmäinen viesti
epätoivoinen
Mulla jää joskus kielen taakse kiinni ruuanpalasia joita ei saa harjaamalla pois kun ovat tuolla nielussa asti, aina samalle puolelle tuntuu jääneen.
Tai luulen ruuaksi. äsken nimittäin sain taas pois semmosen kokkareen ja hyi ny sit mille se haisi, meinasi oksennus tulla. semmone harmaan kellertävä kovahko palanen. onko toi ny ruokaa vai onko mulla kielessä joku mikä mätii ja tekee tollasta, eii tosiaan ollu eka kerta ja aina samalta puolelta ja samasta kohtaa irtoo.
Sillä puolella nielua on vähän nielemisvaikeutta. Mistä johtuu??
Jos joku tietää oisko aihetta lääkärikäyntiin vai onko vain ruokaa niin kertokaa?
 
voi itku! ap
Ja ennen kaikkera mitä ihmettä tuolle teen. En voi nyt olla ajattelematta että hyvästä (oikeasti hyvästä) suu hygieniasta huolimatta henkeni tuollaisten vuoksi haisee kun meinasi oksennus päästä kun sitä kokkaretta haistoin nopeasti, kun olin pois saanut :(
 
Oisko nielurisoissa jotain "vikaa". Tuo nielemisvaikeus kertois suurentuneista nielurisoista. Joskus noista nielurisoista voi irrota tollasia kovia kökkäreitä. Jotain limaa, räköö mitälie sitten onkaan. Käy näyttää lääkärissä, jos vaikka poistaisvat niulurisat.
 
mä vaadin nielurisojen poiston ja sain muutaman kuukauden odottelun jälkeen ajan yleisellä puolella. Yksityisellä olis maksanut pari tonnia. Piti tietysti ensin käydä lääkärissä ja sit sain lähetteen korvalääkärille joka puolestaan kirjotti lähetteen sairaalaan leikkaukseen. Kyllä kannatti, vaikka kaksi viikkoa oli tuskallisempaa toipumista kuin synnytyksistä konsanaan. Mutta ei haise suu enää...
 

Yhteistyössä