Hupsista, kun Biden jäi kiinni valehtelusta

Fauci ei iloinnut Trumpin kanssa vänkäämisestä

Tartuntatautiasiantuntija painotti, ettei hän saanut iloa joutuessaan väittämään Trumpille vastaan ja sanoi, ettei hänestä ikinä tuntunut siltä, että asioista voisi sanoa ilman seurauksia.

Edellisen hallinnon aikana Fauci muun muassa kertoi rehellisesti siitä, miten Yhdysvallat oli epäonnistunut saamaan koronaepidemiansa hallintaan. Asiantuntijan rehellisyys vei hänet törmäyskurssille Trumpin kanssa, joka ilmoitti useaan kertaan ennenaikaisesti saaneensa voiton viruksesta. Trump hyökkäsi Faucia vastaan myös Twitterissä.

Trump vähätteli koronapandemian vakavuutta toistuvasti ja presidenttinä ollessaan muun muassa kyseenalaisti kasvomaskien käyttöä ja eristystoimia. Lisäksi hän antoi tukeaan lukuisille ihmelääkkeille, joiden toimivuudesta ei ollut takeita.

Fauci kertoi torstaina joidenkin entisen hallinnon kertomien asioiden olleen epämukavia, sillä ne eivät perustuneet tieteellisiin faktoihin. Esimerkkinä hän viittasi muun muassa väitteisiin malarialääke hydroksiklorokiinin tehosta. Trump oli presidenttinä ollessaan kyseisen lääkkeen puolestapuhuja.

Miten tämä kumoaa mielestäsi Faucin aikaisemman lausunnon?
 
vierailija
Sori virheeni: rokotukset kestävät 11 vuotta tällä tahdilla.

Kuukaudessa 83000 rokotettu, eli vuodessa miljoona ja kun tarvitaan kaksi rokotetta, niin 11 vuotta menee tällä tahdilla jos kaikki rokotetaan.

Onkohan maailman hitain rokotustahti?
Ai sä aattelit lapsetkin rokottaa?
Myyntiluvallisia rokotteita on tulossa myyntiin lisää, ehkä jo ensi viikolla, joten tämän ekan kuun vauhti tulee jäämään hitaimmaksi.

meinaatko muuten ottaa rokotteen? Mä sain omani jo.
 

Yhteistyössä