huoh mitä tälläsen (entisen ystävän) kanssa voi tehdä..?

  • Viestiketjun aloittaja niinoä
  • Ensimmäinen viesti
niinoä
lukiossa oli ihana, ujo ja erittäin tunnollinen tyyppi.. melkein 10 oppilas..asui sillon maalla.. lukion lopussa muutti tänne kaupunkiin ja sekoilut alko.. puhuin opolle sillon. ku alko tulemaan hälle poissaoloja ja numerot laskiku lehmän häntä..
nyt usean vuoden jälkeen hän on alottanut 4 eri koulua, kaikki jääneet kesken, eronnut miehestää, koska petti viiden eri miehen kanssa.. eikä edes tajua miksi mies tämän jätti..
olimulle tosi tärkeä, vieläkin yrittää pitää yhteyttä lähes päivittäin..
pahin on kuitenkin se kun mulla ja miehellä oli tauko suhteessa. mies liikkui tämän kanssa parina iltana samassa porukassa.. ja tää alko sitt tekstailee miehelle. palattiin yhteen niin tekstasin miehen puhelimesta hänelle ja hän oli valmis aloittamaan suhteen mieheni kanssa.. vaikka tiesi et meillä asiat kesken. pano ym seura olisi myös kiinnostanut..
samana iltana kysyin häneltä et onko kuullut miehestäni mitään, tuli heti vastaus että ei ole.. eli ihan suoraan valehteli..
antaisitteko tän kaverisuhteen mennä..? häneltä on mennyt todellisuuden taju..on monen muunkin miestä yrittänyt samasta kaveriporukasta..
miten suhtaudun tähän ihmiseen, kun kuitenkin jonkun verran joudutaan olemaan tekemisissä..?
 
sss
Oho :eek: ehkä voisi jotain hoitoa tarvita. Yrittäisin puhua, että kävisi vaikka lääkärillä tms. tai jotain, vaikka turhaa luultavasti olisi... En ehkä kaverina pystyisi olemaan nyt, kun tilanne on tuo.
 
ap
väleissä..koska en oo päättänyt mitenpäin olen hänen kanssaan.
vaikeinta on se koska luulee et hänen tekemisissään ei ole mitään vikaa..' hänen äidilleen soitin sillon aikoinaan, mutta ei ollut apua..
ja varmasti on mielenterveydessä häikkää.. hyökkäsi exänsä kimppuun kaupungilla ja slkoi raapimaan tätä..
 
vieras
Hoitoo se varmaa tarvis. Kuulostaa jotenkin aika tutulta toi. Itse kun löysin oman mieheni, niin yksi kaveri otti sitten yhteyttä minuun (ei oltu moneen moneen vuoteen pidetty mitään yhteyttä) ja alkoi kaveeraamaan. No sit se alko soittelee ja lähettelee viestei mun miehelle (tuu hänen luokse, jätä sun muija, mul on ikävä sinuu,rakastat sie minuu,tms..) Ja sille monet kerrat sanoin et jättää meijät rauhaan, mut eihän hän kuulema mitään yrittänyt. käski mun mennä vaan hoitoo, koska kuvittelin vaan kaiken kuulema. Kyllä se sitten lopulta sen lopetti, kun ei enään mihinkään sen juttuihin mitään reagoinut.

mutta tsemppiä sulle :)
 

Yhteistyössä