hukassa

  • Viestiketjun aloittaja äippäkä78
  • Ensimmäinen viesti
äippäkä78
Sain tietä olevani raskaana (7+)... ja kaiketi tulossa jo nyt yh:ksi,
mieheni (siis tod.näk.ex-) on sellaista menevää sorttia jolle viina, bailaus ja naiset.. etusijalla...
Suhteemme oli kyllä ennen kuin sain tietää olevani raskaana aika pahassa jamassa... ikuista syyttelyä ja mieheni käännipäissään syyttelee minua pettämisestä. Ja en sitä ensimmäisen kerran uskonut, että kun kerran lyö, lyö toiste... mutta niinhän se menee,
alkuun luulin että se olen tosiaan minä joka kännissä haastan riitaa,
mutta nyttemmin en ole juonu ja homma jatkuu....
Mieheni mielestä kaikki kotityöt, ruoanlaitot ja pyykinpesut etc. kaikki kotityöt kuuluvat oman työni ohessa minulle... ja nyt kun olen jo raskaana en kuulemma ole sovelias äidiksi ja pitäisi aborttia alkaa tekemään... oon vaan niin loppu et todellakin kaipaan neuvoja, olisiko hyviä sellaisia?
saa laittaa mailiakin reallemon@suomi24.fi
 
Valinta on sun
:/ Ei kuullosta ollenkaan hyvältä toi sun tilanne. Ainoa asia, mitä sä voit nyt tehdä, on päättää, mitä sä todella haluat. Haluatko sä äidiksi vai et. Joka tapauksessa, pidätpä lapsen tai et, niin tosta sun lapsen isästä sun on hankkiuduttava eroon, ei se sua opi koskaan kunnioittamaan, jos se on jo hakkausputken, niin henkisen, kuin fyysisenkin, päälle saanut.
Onko sulla ystäviä joiden kanssa puhua asiasta? Olipa sun päätökses mikä tahansa, niin rankka se tulee olemaan, ja ystävän tuki on varmasti tarpeen. Muista kuitenkin, että jos sä vain itse tahdot, niin sä olet todella hyvä äiti ja paras mahdollinen sellainen juuri sun lapselle. Voimia ja jaksamista vaikeisiin valintoihin.
 

Yhteistyössä