http://ylilauta.org/satunnainen/12163334

  • Viestiketjun aloittaja "jaana"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Varoitus ylilauta.org:ista - Turvaton sivusto: Moderaattorit voivat muokata viestiesi sisältöä. Viesteihisi voi väärentää rikollista sisältöä. Eli ylilauta.org-iin tekemiisi postauksiin voivat moderaattorit kirjoittaa, eli väärentää, mitä tahansa sisältöä, ja näin moderaattorit ovat tehneet. Tarkkaa tietoa siitä ei ole, josko moderaattorit näkevät IP-osoitteesi, tai josko ylilaudan moderaattorit voivat väärentää IP-osoitteesi muiden kirjoituksiin tai kuviin. Ylilaudan moderaattorit voivat näinollen väärentää tekemiisi posteihin rikollista sisältöä, ja päinvastoin. Kirjoittamaani viestiketjun aloituspostin pyyhittyään moderaattori väärensi sen sisällöksi vihapuheisiin viittaavaa kirjoittelua. Jos asiasta joku tekee rikosilmoituksen, poliisin tutkinnassa näyttää nyt siltä, että olen itse kirjoittanut viestin, vaikka sivustolla näkyvä viesti on moderaattorin muokkaaamaa sisältöä. Poliisitutkinnan sattuessa sinä saat syyt moderaattorien tekemistä kirjoituksista. Ylilauta.org on toisinsanoen vaarallinen sivusto, jonka käyttöä ei kannata edes harkita ellei käytä VPN- tai muuta välityspalvelinmenetelmää. Varoitus Ylilauta.org - moderaattorit väärentävät postauksiisi omia tekstejään. Varoitus - älä vieraile sivustolla omasta IP-osoitteestasi, ellet halua osoitettasi mahdollisesti väärinkäytettävän rikollisiin tarkoituksiin.
Nyt on muuten levotonta paskaa. Tottakai ylilaudalla palveluntarjoana on kävijän ip-osoitteet tallessa, kaikki muu mitä tässä jauhetaan, on yksinkertaisesti psykoottista.
 
vierailija
Ylilauta ei ole anonyymi sivusto. Jokainen viesti yksilöidään ja saman kirjoittajan viestit voivat muutkin käyttäjät liittää yhteen kirjoittajaan yhdessä keskustelussa. Täysin huumorillakin kirjoitettuihin viesteihin, jotka voidaan tulkita poliisin villeimmässä mielikuvituksessa uhkauksiksi edes etäisesti, suhtaudutaan 0-toleranssilla eli poliisin kenttäjohtaja antaa välittömästi kotietsintäluvan ja Ylilauta luovuttaa IP-osoitteet poliisille. Eli jos kirjoitat viestin, jossa kerrot rakentaneesi atomipommin ja aiot räjäyttää 6 miljoonaa suomalaista, niin todennäköisesti ovesi läpi tullaan pian. Sivuston muut käyttäjät tekevät myös vitsinä rikosilmoituksia toisten kirjoittajien viesteistä. Mitä mielisairaiden suosimalta sivustolta voisi odottaa? Tor tai VPN eivät sivulla toimilla. Tai saattavat toimia, jos olet rekisteröitynyt Ylilaudalle, mutta se tarkoittaa että olet maksanut Ylilaudalle rekisteröitymisestäsi ja tällöin heillä on tietosi, ja he edelleen luovuttavat ne jälleen poliisille. Monella on harhaluulo siitä, ettei poliisi jostakin syystä saisi mitään tietoja sivustolta, jonka serverit sijaitsevat EU-maa Maltassa.
 
vierailija
Monella on harhaluulo siitä, ettei poliisi jostakin syystä saisi mitään tietoja sivustolta, jonka serverit sijaitsevat EU-maa Maltassa.
Ilja Janitskinin aikaan MV-lehti oli Espanjaan rekisteröity verkkomedia, jota pyöritti Espanjassa asuva päätoimittaja Espanjassa sijaitsevasta toimituksesta käsin ja serveritkin olivat ulkomailla, mutta niin vaan mies tuotiin raudoissa Suomeen ja tuomittiin Espanjassa tehdyistä rikoksista Suomen lain perusteella Suomessa. Tuon tapauksen jälkeen minulla ei ole ollut harhaluuloja siitä etteikö Suomessa suhtauduttaisi väärinajattelijoiden vainoamiseen aivan erityisellä pieteetillä.
 

Yhteistyössä