Housuvaipoista kyselen?

Lilaloo
Meillä on ollut joskus satunnaisesti käytössä yölläkin, ainakin silloin imi riittävästi (muistaakseni oli Daily-vaippa silloin). Minusta ne on sillä tavoin tiiviitä, että peppu alkaa punottaa helpommin kuin teippivaipoilla. Mutta se voi olla yhtä hyvin vain väärä luulo.
 
Omasta kokemuksestani housuvaipoilla pärjää hyvin yölläkin. Tosin kannattaa silloin varata vähän laadukkaampia vaippoja kuten Libero tai Pampers. Ei pylly punoita. Housuvaipat ovat hyvin istuvia ja mukavia lapselle yölläkin. Päiväsaikaan voikin sitten käyttää "halpavaippoja" ku vaihtoväli on tiheämpi.
 
Meillä on päivä sekä yökäytössä housuvaippa, käyttäjä on 1 vuotias, hyvin on pitänyt, kertaakaan ei ole vuotanut, ja toinen nukkuu paremmin kun ei vaippa hierrä eikä purista vaikka vähän liikkuskin unissaan
 
Meillä on 1,7 poitsu ja ollaan jo jonkin aikaa käytetty Pampersin:housuvaippoja,joissa on norsun kuva.Se imee todella hyvin ja vyötärö kuminauha on sileä ja todella pehmeä!!!Ei kiristä eikä hierrä ja ei jää mitään painauma jälkia,toisin kuin kaikista tavallisista vaipoista ja muun merkkisistä housuvaipoista.Niitä myydään pienissä paketeissa sekä isommissa tuplapaketeissa,onhan ne kalliimpia kuin halpavaipat tai tavalliset teippivaipat,mutta mielestäni lapsellani on oikeus hyvään oloon ja mun mielestä se ei oo iso hintaero kun lapsi saa olla tyytyväinen ja juoksennella jne!
Ja muut housuvaipat on muuttuneet kummallisen veltoiksi kastuessaa läpimäriksi yöpissoista mutta tää imee todella hyvin,SUOSITTELEN!!
 
pikkuruu harmaana
Meillä on käytetty tosi pitkään housuvaippoja yövaippana, meni hermot, kun sänky kastui aina!!! Teippivaipan (meillä käytetään pelkästään Liberoo) välistä jollain tapaa poika lirautti aina, laittoi vaipan kuinka hyvin tahansa. Hyvin imee (poika nukkuu melkein 12 tuntii putkee, enkä ihan heti aamulla vaihda). Päivällä pääsääntöisesti noita tarravaippoja, kun ovat halvempii. Meillä toimii hyvin näin. Iho on ollu tosi hyvä koko ajan.
 

Yhteistyössä