HERBALIFEstä Faktaa

  • Viestiketjun aloittaja käyttäjä ei myyjä
  • Ensimmäinen viesti
käyttäjä ei myyjä
HERBALIFE on lahja laihduttajalle

Paasto on hieno asia. Kaikki kokeneet paastoajat tietävät, miten paasto puhdistaa elimistöä ja miten nopeasti sillä voi pudottaa painoa. Oikea paasto vaatii keskittymistä ja huolellisuutta siinä, että elimistö saa tarvitsemansa vitamiinit, mineraalit, kivennäis- ja hivenaineet. Paastoajalla on myös hankaluuksia seuraelämässä. Hankalaa on myös syömisen aloittaminen pitkän paaston jälkeen ja painolla on taipumus kohota jälleen nopeasti entisiin lukemiin.


HERBALIFE on oivallinen apu, kun haluaa laihtua turvallisesti, koska siinä on kaikki, mitä elimistö tarvitsee. Herbalifellä laihduttaessa voi syödä yhden aterian päivässä. Sen avulla voi sekä laihduttaa, mutta myöskin harrastaa sosiaalista syömistä lounaalla tai päivälisellä yhdessä toisten kanssa.


HERBALIFEN toimintaidea

Herbalife on soluravinto, joka edistää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Se vaikuttaa kaikin tavoin tasapainottavasti; tasaa makeannälkää, tasapainottaa ruokahalua, verenpainetta ja ylläpitää nestetasapainoa. Herbalifeä voi käyttää myös alipainon hoitoon. Sen tasapainottava vaikutus toimii psyykeen puolella lisääntyneen energian ja hyvinvoinnin kautta. Herbalife-kuuria kannattaa kokeilla paitsi laihduttamiseen, myös väsymykseen, haluttomuuteen ja masennukseen.


HERBALIFE tehostaa kuona-aineiden ( myös haitallisten raskasmetallien ) poistumista kehosta. Vilkastuneesta ohutsuolen toiminnasta ja aineenvaihdunnasta johtuen syömisen jälkeinen väsymistila lyhenee ja unentarve vähenee.

Miljoonat ihmiset maailmassa ovat jo saaneet Herbalifestä avun ylipaino-ongelmiinsa. Herbalife vaikuttaa myös tervehdyttävästi moniin vaivoihin. Se lievittää allergisia ja astmaattisia oireita, vaikuttaa myönteisesti ihon terveyteen, on todettu häivyttävän psoriasis-ihottumaa, vaikuttaa potenssiin, alentavan verenpainetta, kohentavan hiusten kuntoa, parantavan ruuansulatusta jne. Suomessa tulee koko ajan esiin uusia kokemuksia Herbalifen myönteisistä vaikutuksista.

Kylmät jalat ja kädet sekä laiska suolen toiminta kertovat huonosta aineenvaihdunnasta / verenkierrosta. Jos kuulut näihin ihmisiin, Sinulla on erikoisesti syytä antaa potkua aineenvaihdunnalle. Huonosta aineenvaihdunnasta kärsivän elimistöön varastoituu kuona-aineita ja syöpäriski lisääntyy. Useat lihas- ja nivelkivut saattavat johtua kuona-aineiden pakkautumisesta lihaksiin ja niveliin.


HERBALIFE-proteiini lisää lihaskuntoa, joten se on saanut suuren suosion myös urheilijoiden keskuudessa.


HERBALIFE-yrttien aineenvaihduntaa ja verenkiertoa vilkastuttava vaikutus auttaa poistamaan selluliittia.


Jokaiseen maahan tehdään oma Herbalife-tuote ottaen huomioon, mitä hivenaineita, vitamiineja ym. kunkin maan ravinnosta puuttuu sekä lisäksi huomioidaan maan lainsäädäntö.


HERBALIFE-kuuri selvittää asiaa


Kuten edelläolevasta selviää, on monta syytä kokeilla Herbalifeä. Markkinoilla on paljon tarjontaa erilaisista laihdutus- ja terveydenhoitoaineista, eikä suomalainen hevin usko, ennenkuin kokee. Herbalifen vaikutus kannattaa kokeilla esim. kuukauden kuurilla. Sen jälkeen tietää, mistä on kyse.


 
jenni
No jo on aikoihin eletty! Siis täytyykö sun todellakin tulla tänne palstalle mainostamaan. Kumma ettet laittanu tilinumeroasi mukaan \|O Minä olen kuusi ja puoli vuotta lukenut lääkiksessä ja laihdutus jutut on mun sydämmen asia, voin todellakin käsi sydämmellä sanoa et tollaset kuurit, pirtelöt ym ei laihduta pysyvästi. Kyllä jokaisella kilojen kanssa kamppailevalla täytyy olla sen verran omaa ymmärrystä ja järkeä ettei laita rahaa moiseen humpunkiin.
 

Yhteistyössä