Herbalife kokemuksia? Onko

  • Viestiketjun aloittaja läskimaha
  • Ensimmäinen viesti
läskimaha
Aloitin herbalife tuotteet 3pv päivää sitten, millai muilla on mennyt tuotteiden kanssa. Miten nopeasti vaikuttavat? Minusta tuntuu että ei mitään ole tapahtunut? Muuta kun närästää ja vatsa kovalla vaikka juon 2l vettä päivässä! Ei ole kiva jos ihan humpuukia, oli niin kalliitakin, kertoka kokemuksia jos on? Kiitos kovasti
 
Juu, on kokemuksia. Puolessa vuodessa -25 kg Herbalifen avulla. Itselläni lähti vauhtiin tosi nopeasti, noudatin ohjeita tosi tarkkaan. Ekalla viikolla lähti 3 kg -nesteitä tietysti- ja sitten se rauhoittui siihen 1 kg / viikko. Joku viikko ei mennyt yhtään ja toisena kaksi. Toisilla voi kuulemma kestää kauankin, ennen kuin paino lähtee laskemaan. Mitä tuotteita käytät?

Kaikista tehokkainta on, jos sekoitat proteiinijuomajauheen veteen (= tosi vähän kaloreita) Varmasti huomaat pikaisesti, että jotain tapahtuu. Mutta maidon tai muunkin nesteen kanssa ihan ok. Herkullisia pirtelöitähän siitä saa tehtyä jmehuilla, jogurtilla ja hedelmillä tai marjoilla, mutta niihin saa helposti kaloreitakin upotettua.

Kaksi pirtelöä päivässä ja yksi normaali ateria ja ihan taatusti laihdut! Jos jää nälkä syö välipaloiksi jotain terveellistä; vihanneksia, hedelmiä tai itse tykkään Herban proteiinipatukoista välipalaksi.

Ole kärsivällinen ja noudata ohjeita. Saat ravinteita, jaksat laihduttamisesta huolimatta pirteänä ja päivittäin tulee todella vähän kaloreita.
 
Minusta taas herbalifen pirtelöt ovat tosi hyviä verrattuna esim.
nutrilettiin tai siihen toiseen olikos se nyt nurtifast.
Tykkään erikoisesti tästä capuzzinosta ja trooppisethedelmät ovat makuuni.
Suklaa (proteiini)patukat kanssa ihania.
Olen tässä ollut Quickstart ohjelmalla 3 viikkoa ja paino pudonnut kivasti 5kg.
Tavoitteena olisi n. 10kg tai niin kauan kunnes vyötärön ympärys on 68cm, lantio 88cm, nytkin jo hyvin senttejä lähtenyt takapuolesta yhteensä 6cm, reidetkin kiinteytyneet huomattavasti.
Aloitan tammikuussa vesijumpan joka on tehokas kiinteyttäjä kuulema.
Ohjeita kannattaa noudattaa tarkoin, muuten ei kyllä tule tulostakaan
ja rahat menee hukkaan.
Sisareni aloitti kanssani samaan aikaan herbalifen ja ei ole laihtunut
vielä paljon ollenkaan.
Hän ei noudata ohjeita, syöpöttelee iltaisin ja käyttää vaaleaa leipää
ja muitakin hiilareita, silloin on turha odottaa tuloksia. :headwall:
 

Yhteistyössä