HELSINGISSÄ TALLUSTELEE SUSI!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"mahdollinen susi" :D Nyt persut korkki kiinni jo, sokee reetakin näkee, että tuo on koira!

"Luonnonvarakeskuksen tutkimusprofessori Ilpo Kojola ja Helsingin riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Paula Laukkanen vahvistivat Ilta-Sanomille, että kyseessä on todennäköisesti susi. He ovat nähneet Toivosen ottamat kuvat."

Pitäisiköhän sokean Reetan soittaa luonnonvarakeskukseen ja kertoa havainnoistaan? Lapset kuitenkin haluavat paijata hauvaa. "Jos susi ei olisi lähtenyt, lapset olisivat varmaan halunneet rapsuttamaan."

Kiva kun täällä stadissa ei olla niin vieraantuneita, että pelättäisiin luontoa hysteerisesti. Meillä metsässäkin saa kasvaa kilpikaarnamäntyjä eikä susien yli olla heti ajamassa autolla, jos sellainen tulee vastaan.
 
vierailija

Siellä se hurja peto vipeltää. Ihme ettei syönyt kamerahenkilöä. Vakavasti puhuen cityihmisillä tuntuu olevan paljon terveempi suhtautuminen kuin maalaisilla, jotka ovat täysin paniikissa jos suden jälkiä löytyy läheltäkään asutusta.
Ehkä eivät niinkään ole huolissaan itsestään vaan elinkeinostaan. Lampaita, hevosia, nautoja raadelleita susilaumoja kun on ollut.
 
vierailija
Toivottavasti eläin ymmärtää, ja sille annetaan myös tilaisuus, jolkotella rauhallisemmille seuduille turvaan. On varmasti susi itsekin hämmennyksissään siitä missä kulkee. Kunhan ihminen nyt ymmärtäisi itse toimia oikein.
Muutoin ihan hemmetin hyvä juttu, että viherpiipertäjätkin näkevät omin silmin, että luonto tulee lähelle. Se, minkä he itse ovat unohtaneet lähestulkoon kokonaan.
 

Yhteistyössä