Helsingin suutarila

  • Viestiketjun aloittaja kaisa
  • Ensimmäinen viesti
kaisa
Minkälainen on asuinalueena tuo Suutarila, Ala-Tikkurilan kupeessa? Mietin kannattaako hakea VVO:n asuntoja sieltä, vai asuuko paljon maahanmuuttajia/romaneja, onko muuten levotonta aluetta tms. Häiritseeko Kehä III melu?
Olis niin kivan lähellä noita Tikkurilan palveluita muttei kuitenkaan ihan keskustassa...
 
Entinen paikallinen ;)
Suutarila on oikein mukavaa omakotitaloaluetta... Kun suurarilasta lähtee Tapuliin päin niin alue muuttuu jossain kohtaa kerrostaloalueeksi ja siellä asuu jonkin verran sellaista ehkä hiukan syrjääntynyttä porukkaa ja maahanmuuttajia ihan meidän tavallisten tallaajien seassa.

Missäköhän päin tarkalleen ottaen nämä talot on, joista puhut... Mutta jos tosiaan ovat ihan Suutarilassa niin ei ole kyllä pahaa sanomista. Kehäkään ei häiritse, jos nyt et ihan sen varresta asuntoa katso.

Siinä suutarilan kupeessä on yksi sellainen alue, jonne on itse muuttaisi. Se alue on Tapuli.. Kun Suutarilasta lähtee kähti Tapulia niin ensin tulee (Martelan poistomynnin vieressä) sellaisia punatiilisiä taloja, jotka on ihan ok taloja, mutta kun mennään radan varteen saakka, niin sinne en kyllä itse muuttaisi missään nimessä. Mutta kun taas mennään sitten radan toiselle puolelle siitä Tapulista (eli Puistolaan) niin se on sitten taas hyvin mukavaa aluessa.

Sittenhän yhteen suuntaan lähdettäessä vastaan tulee Siltamäki. Siltämäessäkin on tietenkin oma "rupusakkinsa" (kuten kaikkialla), mutta en ole kyllä koskaan kuullut tai itse huomannut, että se porukka olisi mitenkään häiriöksi.. Siis Siltamäkeenkin päin Suutarilasta alue on oikein mukavaa.

Ne Romanit ja valtaosa maahanmuuttajista ovat sitten siellä Malmilla ;) Mutta Suutarilaa voin kyllä suositella.
 
kaisa
No katsottiin sellaista kun Ränkitie, on tuossa Kehän kupeessa. Ikään kuin Tikkurilan puolella mutta ainakin VVO:n sivuilla se on Suutarilaa, joten kai se sitten on...
Siinä on kyllä meluaidat mutta mietin että kuuluukohan se liikenteen melu kuitenkin kovana jostain kulmasta. Pelottaa vaan että haetaan asuntoa, muutetaan ja sitten havaitaankin paikka tosi levottomaksi kaikin puolin
 
Entinen paikallinen
No ei se ainakaan levotonta ole. Levottomuudet on aika lailla keskittyneet Tapuliin ja Malmille.
Jos ette nyt mahdottoman kaukana tällä hetkellä asu, niin miksette lähtisi pienelle retkelle Ränkitielle vaikka ihan pahimpaan ruuhka-aikaan ja kuuntelisi ihan, että miltä se Kehän ääni siinä kohtaa tuntuu.

Jos en nyt ihan väärin tuota Ränkitietä kartalta katso niin olen kyllä useammankin kerran pyöräillyt tuota radan vartta Tikkurilasta Tapuliin ja Ränkitiehän näyttäisi olevan siinä matkalla. Kyllä on ollut kovin rauhallisen tuntuista aluetta tuo Ränkitien luona oleva alue.

Mutta menkää sinne pienelle kävelylle ruuhka-aikaan niin kuulette miten se Kehän humina osuu siihen ja onko juna-radasta jotain haittaa...
 
vieras
Yksi asia mikä kannattaa lasten kanssa huomioida on koulut ja pk:t. Me hylättiin ala-tikkurila sen vuoksi, että olisivat joutuneet hoitoon ja kouluun Tapuliin ja huonommalle puolelle Puistolaa. Mielummin Tikkurilan puolelle kuin Ala-Tikkurilaan.
 
maailmaa nähnyt suomalainen
Minkälainen on asuinalueena tuo Suutarila, Ala-Tikkurilan kupeessa? Mietin kannattaako hakea VVO:n asuntoja sieltä, vai asuuko paljon maahanmuuttajia/romaneja, onko muuten levotonta aluetta tms. Häiritseeko Kehä III melu?
Olis niin kivan lähellä noita Tikkurilan palveluita muttei kuitenkaan ihan keskustassa...
anteeksi, mutta yhtäläilla suomalaiset osaavat olla häiriöksi ja löytyy suomalaisistakin itseasiassa todella paljon ns..alemmanluokan kansalaisia, joilla ei ole minkäänlaista kunnioitusta ympäristönsä suhteen....ei voi sanoa että jokin tietty vähemmistö aiheittaisi jollain alueella lapsiperheelle kelvottoman alueen leimaa ja tarkkoja jos ollaan niin useimmille etnisille vähemmistöille nimenomaan perhe ja lapset ovat etusijalla...kannattaa ensin ottaa asioista selvää ennenkuin laittaa rasistisia leimaavia juttuja julkisuuteen..itse olen joutunut hylkäämään monta ihanaa asuntoa ns.lapsiystävällisiltä ja kunnon alueilta nimenomaan valtaväestön rupusakin takia mm.(lasten leikkipaikoilla roikkuvat teinit jotka juopottelee ,narkkaa ja käyttää säädytöntä suuta...ns.hyvien työssäkäyvien suomalaisten perheiden lapsia paremmilla alueilla)..ei kauhean hyvä kasvatusmalli ja leikkikenttä pienille kasvaville lapsille.....jne...toivon , että ihmiset rotuun katsomatta avaisivat silmänsä ja näkisivät , että hyviä ja huonoja on kaikissa roduissa ja joka alueelta löytyy niin hyvää kuin huonoa...jos keskittyisimme omaan elämäämme ja itseemme , maailma olisi paljon suotuisampi paikka lastemme hyvinvoinninkin kannalta. jos et halua törmätä vähemmistöihin, suosittelen erämetsä elämää jossain metsässä..ei maailmallakaan meitä suomalaisia kierretä vaikka ikävä kyllä usein suomalaiset käyttäytyy sikamaisesti ulkomailla....
hyvää jatkoa ...
 

Yhteistyössä