Helsingin Sanomissa Maija Laura Kauhanen kertoo olevansa rasisti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Oletko sinäkin rasisti?
En ole rasisti, MUTTA.......
En pidä siitä, että maahan hankitaan halpatyövoimaa kaukaisista maista, sillä se tulee veronmaksajille kalliimmaksi kuin palkata samaan työhön työttömiä oman maan kansalaisia.
Tyttömyyskorvaukset kantaväestölle, sosiaaliset tuet maahantulleille, 8 pankolle lepäämään 2 töihin wolt-läheteiksi ja kaikilla kuusi lasta.
Ei ole järkevää tuottaa maahan myöskään kouluttamatonta ja kielitaidotonta väestöä "turvapaikkastatuksella", sillä liian suurina määrinä ja pitkään jatkuessaan se tuottaa samat ongelmat kuin muissakin Euroopan maissa (Vrt Ruotsi).

Uussiirtolaisten liian suuri määrä ja hyvinvointiyhteiskunta eivät voi olla voimassa samanaikaisesti, jommankumman on väistyttävä.
Pahalta näyttää tässä kyllä nyt, sillä jo nykyinen määrä uussiirtolaisia on pakottanut hallintomme pienentämään sosiaalisia tukia.
 
Mä en ole ihonvärirasisti, mutta kulttuurirasisti.

Kaikki kulttuurit ja ajattelutavat eivät ole yhtä hyviä.

Joten mä laittaisin maahanmuuton ehdoksi 15 kerran osallistumisen hellareiden kitaraloilotus-kokouksiin. Sen jälkeen ei olis pelkoa teroista. :)
 
vierailija
Hyvin riittää. Luin aamun uutisen kansanedustajien keskimääräisestä bruttoeläkkeestä. Kun Suomi pääsee vihdoin persuista eroon, maamme julistetaan persuvapaaksi onnenmaaksi.
Kansalaisilla on rintapielissään pinssit tekstillä Ei enää ikinä persuja!!!!
Ei sun rahat riitä yövartijavaltiossa.

Persuista päästään eroon heti kun viherpunikit ryhtyvät tekemään fiksua politiikkaa.
 

Yhteistyössä