HELMIÄISET 2007

Juliuksen äiti:Ihana typykkä siellä :heart:
Kateellisena täällä luen ku tein vauvat nukkuvat noin hyvin..siis oliko Tiipelin Elvis joka myös nukkui läpi yön!!
Kumpa meilläkin!! :ashamed: Hyyyyyvin kaukana siitä!!

Ajattelin kysästöä et kuinka usein teidän pikkuset käy kylvyssä?
Meillä kovin kuiva iho tytöllä käsistä ja kasvoistakin hieman.Neuvolassa kehoitettiin kortisoonille 3pvä ja sit normirasvalla muuten...
Meillä kylvetään n.2-3krt viikossa et onkohan sit liikaa tai liian vähän.. :)

Täällä aivan ihana ilma ollut koko päivän ja me päivystettykkin ulkona lähes koko pvän.Mä intona kukkapenkin kimpussa!Ihana ku kesä tulee tai on... :heart: Ainaki viel tuntuu hienolta!Saapa nähdä sit ku jos kauheat helteet puskee..siitä mä en pidä!

Mut moikka taas :wave:
 
Helou!

Tänään ollu taasen melko harmaa keli. Lähettiin käymään kaupoilla kävellen(meiltä ehkäpä 4-5km suunta)ja sielä hurahtiki sit melki kolme tuntia. Välillä tytsky heräs, mut käytiin sovituskopis syöpöttelemässä ja ihasteltiin vaatteita iskän sylissä. Sit taas nukuttiin =) Oli mukava ku sai päivän lenkkeilyt hoidettua tuolla tavalla ;)

Meillä tyttö kylpee joka toinen päivä. Nauttii siitä kyl niin paljo, ett vois vaik joka päiväki. Ja iho viel niin hyvässä kunnossa, ettei sen puolesta tartte miettiä. Minttukissa: Meille sanottiin synnärillä, ett vois kylpee kerran viikkoon, jos iho vaikuttaa kuivalta, mut tiiä sit. Vaik jos näyttää, ett iho kuivuu entisestään, ni harventaa sit kertoja. Onko niistä vauvaöljyistä apua?

Neiti ei oo viel kääntyny kunnolla. Tai iskälle on pari kertaa esitelly taitoja, mut on saattanu olla vahinkoja. Mut selältä menee kyljelleen jo hyvinki sujuvasti. Ja leluihin tarttuu mallikkaasti mitkä sit maistelee taidokkaasti. Koiraanki on yrittäny tarrata ;) Mahalleen on alkanu viihtyy hyvin, ku jaksaa kannatella päätä. Aluks kyllästy tosi helposti, Muutenki helposti kyllästyvää persoonaa. No eipähän käy itellä aika pitkäks =)

Juliuksen äitiIhanan näkönen rinsessa. Ite en jaksa alkaa tappelee kuvan kans, ku muutenkin tökkii. Jos jossain vaiheessa sais esiteltyä pikkusta. Meil nukkutaan klo 21-22 tuonne neljään asti ja siitä sit ysiin. Ett ei ihan koko yötä, mut hyvin saa itekki levättyä.

Tyttö on oppinu pyörimään kans ympyrää. Huvittavan näköstä. Aamusin tekee tuota etenki. Onneks on levee sänky, eikä pelkoo tippumisesta.
Lattialla kyl viihtyy hyvin. Onneks, oli meinaa melkosen kallis tuo jumppamatto ;) Ja sitterissäki tykkää olla ja kattella ku teen esim.aamupalaa. Meinaa vaan vähä pöngetä, ett ei pitkään varmaan enää viihy.

TolnaatoPikaisia paranemisia sinne. Kovat on ajat, ku tuttiki jääny pois =) Miten tutista vierotetaan? Vaik jätetäänkö se vaan kylmin ilmein pois ilman suurempia temppuja. Tyttö ei kyl tuttia oo ees huolinu, mut kiinnostaa :)

Sellasta kyselisin, ett miten te joil enemmän lapsia, ni ulkoilette?Siis ett käyttekö lenkillä vai vaan esim.leikkipuistossa. Mietin vaan tulevaisuutta, ett miten toimis siinä vaiheessa ku toinen ihan vauva ja jos isompi ei jaksa kävellä pitkiä matkoja.

Jees, ei muuta ku illan jatkoja =)
 
Huomenta kaikille!
Tolnaaton isomalle pikaista paranemista!
Minttis:Meillä kolmonen käyttänyt tuttia ja siltä jäi 11kk iässä tutti pois.Huomasin yks päivä,ettei ollut laisinkaan se suussa,joten pistin piiloon.Pari päivää se itki päikkäri aikaan sitä,mutta sitten unohti.
Kiva,kun teillä sujuu yöt hyvin =)
Jotain piti vielä kommentoida,mutta unohtui :ashamed:
Meillä poitsu on alkanut mumiseen tissi suussa :D
Jaahas vaippa märkänä,joten :wave:
Mukavaa päivää kaikille!
sai ja poitsu tasan 4kk :heart:
 
Minttis: Tuo esikoinen on "jo" vähän yli 2vee ja aiemmin söi tuttia vain nukkumaan mennessä, mut typykän syntymän jälkeen se maistui päivisinkin. Heitin kaikki tutit roskiin ja yhden jätin, josta leikkasin tuttiosan irti. Kun poitsu sit otti ja laittoi suuhun, oli aluksi ihmeissään ja sanoi, että tutti on rikki ja vei itse roskiin. Onhan se tuttia kysellyt, mut nyt ei enää edes itke nukkumaan mennessä =)
Takapakkia meinas tulla, kun poitsu oli appivanhemmilla. Anoppi lähti oitis ensimmäisestä itkusta huoltsikalle hakemaan tuttia \|O \|O Onneks siellä ei ollu. Kyllä ois pikkusen menny hermo, jos se ois tutin antanut...

Mä en yksikseen ulkoile molempien lasten kanssa puistoissa, vaan meidän omassa pihassa (omakotitalo, löytyy hiekkalaatikot, keinut jne..), miehen kanssa sit molempien kanssa. En vaan yksinkertaisesti jaksa juosta esikoisen perässä (kun haluu nykyään kaiken tehdä ite) vaunuja työnnellen..

Paranemaan päin esikoinen =) Ei oo kuumetta ollut tänään.
 
Minttis meillä on kohta 3v tyttö ja ulkoillaan aina tuossa rivariyhtiömme pihalla. Teemu nukkuu vaunuissa, minä keinutan Pinjaa/leikitään. Joskus käydään läheisellä leikkipaikalla jonne puolen kilsan matka. Tytöllä on seisomalauta käytössä - siihen se haluaa vaikka jaksaisi kyllä kävelläkin.

Kyllä oli kurja päivä eilen ku oli niin helle (+27). Teemu ei saanu vaunuissa nukuttua eikä oikein hyvin sisälläkään, pikku pätkiä vaan. Iltaa kohde sitte paremmin sängyssään ja rintarepussa. Yö meni kuitenkin sitte hyvin. Kerranki katsoi kelloa että kuinka usein se söi, no nukahti 22, söi 1.30 ja 4.30 ja sitte aamulla seittemän pintaan. Nukkuu vieressä, paitsi illalla sängyssään.

Ekasta rokotuksesta se tuli loppupäiväksi tosi kiukkuiseksi, itki kuin syötävä. 2 suppoa laitoin sen illan aikana ja ne helpotti onneksi. Kuumetta en mittaillu.
 
Heippa! Täällä on ollu kans hellettä.. Tosi kuuma ja tosi hiostava ilma, ja yks päivä ukkosti. Nyt on ihanan viileää (tykkään kyllä lämpimistä ilmoista, mutta tää meidän asunto muistuttaa helteellä saunaa :/ ).

Sadetta, mä aion olla kotona ainakin siihen kunnes tää pienempi on 1,5v. Mahdollisesti kauemminkin. Miten sä saat noin paljon hoitovapaalla? Oliko tossa siis lapsilisät mukana? Me käytetään ihan kumia vaan, kunnes imetyksen loputtua voin ottaa nuvaringin, en tykkää pillereistä enkä halunnu kierukkaa..

Meillä ei vielä käännytä (paitsi vatsaltaan selälleen on mennyt ihan alusta asti, kun nostaa päänsä niin ylös että keikahtaa, mutta sitä eikai lasketa kun se ei ole hallittua). Poju viihtyy tosi hyvin lattialla, vatsallaan pyörii hauskasti ja kovin yrittää eteenpäin.. Ihanaa kun esikko "lukee" kirjoja pojulle, molemmat vatsallaan lattialla. :D Poju myös nauraa ääneen ja juttelee tosi kovaäänisesti :)

minttukissa, meillä poju kylpee 1(-2)krt/vko, alkuun iho oli niin kuiva, nyt näyttää paremmalta. Tosin teen paremman aamupesun sitten, että pysyy puhtaana..

Minttis, meillä tyttö oli 1v10kk kun heitti unitutin ite roskiin, en olis varmaan tajunnu sitä edes vierottaa kun tutti on ollut niin tärkeä hälle.. Vähän itki perään iltaisin, mutta nyt on unohtanu koko jutun. Monet sanoo että vuoden iässä on helpompi vierottaa, mutta meillä jäi sillon se.

Me käydään välillä lenkillä (lähinnä kun minä haluan liikuntaa), yleensä ollaan pihalla/puistossa (poju nukkuu ja me touhutaan esikon kanssa) Meillä on sisarusrattaat, että päästään liikkumaan (ilman että kerätään kaikki kävyt ja kivet matkan varrelta :D ).

Nyt kuuluu kutsu, jotain piti vielä kommentoida mutta toisella kertaa :wave:
 
Jutta harmaana
Heipskukkuu!
Vitsit.. Olittepas kirjottanut paljon taas.. Nyt on pakko tunnustaa että en muista kyllä sitten yhtään mitään mitä luin.. :ashamed:
Kääntymisistä tais olla jotain, meillä Rasmus kääntyilee vaan kyljelleen.
Yöt menee nyt kohtalaisen hyvin, kiitos perunan!! Olenkin tässä miettinyt että te jotka annatte kiinteitä, niin kuinka paljon annatte päivän aikana, mihin aikaan ja kuinka paljon?? Meillä syödään perunaa vaan iltapalaksi. :D Ja sitä menee se pari ruokalusikallista, riippuen vähän päivästä. Olisin halunnut imettää pelkästään sen puolisen vuotta, mutta en vaan yksin kertaisesti jasanut niitä öisiä valvomisia. Oon muutenkin kauheen huono nukkuja ja sitten vielä monta syöttöä yössä niin ei ole helppoa!
Muistankohan oikein että joku kyseli ulkoilemisesta isompien kanssa? Meillä ulkoillaan useasti niin että noi isommat laitan tohon aidatulle takapihalle temuaan keskenään. Joskus (kesäisin pääasiassa) saatan mennä sauraksi sinne kun löytyy paremmin tekemistä (kukkapenkissä on paljon rikkaruohoja :) ). Sillon kun tuli vielä poltettua, niin kävin useammin pyörähtämässä ulkona, mutta ei enään..
Kamalat mustat silmänaluset mulle on ilmestynyt! Yäk! Nykyään tarttee laittaa kamalasti pakkelia naamaan että kehtaa mennä edes postin laatikosta hakeen, mihin on se 2m matkaa. :D
Mutta nyt pitäisi kait mennä vähän hellimään tota iskiä, ettei se jää aivan huomiotta!
Niin juu.. Ja anteeksi tämä oma napa viesti, koita keretä taas useammin koneelle, niin pystyy vastaileen muidenkin viesteihin paremmin.
Öitä. :wave:
 
Pitää tääkin pino merkata jos se vaikka mustana tuo otsikko pysyis niin ois helpompi löytää vai miten tää toimii :whistle: ku ennen oli se omat viestit osio ja nyt en kyllä löydä :| että kunhan vaan etsiskelen kaikki pinot minne on tullut kirjoiteltua :)
 
siis miten nää sivut toimii :eek:
Jutta:aluks annoin iltapäivästä,mutta nykyisin n.11 määrä on ollut 2tl.Nyt on poitsu alkanut hoksaan,että onkin kivaa syödä,joten todennäköisesti määrä tulee nouseen.Meillä öihin ei vielä ole helpotusta tullut :/
 
Niin sekavaa,että.
Minttukissa:kylvetyksestä kyselit.Meillä 1-2 kertaa viikossa.Poitsu oli aluks tosi kuivaihoinen,joten enpä ole useimmin pessyt.Niin ja natusanin öljyä olen lorauttanut veten joukkoon.
Poitsu on tänään jutellut eri tavoin =) välillä saa nauraa makeesti,kun ihania ääniä päästelee suustaan.
Kaikille mukavia hetkiä pikkuistenne kanssa.
 
Sadetta: mä aion olla kotona ainakin 2v vielä, että sit olen ollukin 5v kotona, mut katellaan. Hoitoon en haluais viedä. Ä.pv.rahaa saan reilut 700e. Lapsilisät menee eri tilille.

En ole lukenut viimeisiä viestejä kun hiiri oli rikki ja nyt vasta palailin palstalle. Olin ihan äimänä, että mitä on tapahtunu. Vaatiihan tää opettelua, mut kai tähänkin tottuu. Sit kun tää hiiri on niin vikkelä, ettei tartte kun hipaista niin on jo näytön toisessa laidassa...

Meillä menee ihan ok. Vähillä päikkäreillä tyttö sinnittelee ja tissiäkin imee silloin tällöin. Hyvä, että edes öisin imee.

:wave:
 
Huppista..vähän muuttu nämä sivut!! :eek: Noh, eiköhän tähänkin tosiaan totu! :)
Sai: Oletko ajatellut antaa sitä perunaa illalla "iltapalaksi" . Sillain me ollaan saatu ainakin se yksi vähän pidempi unijakso ja välillä pärjätty pelkällä tutilla.
Aaa.. Tässä näkyy nämä edellisetkin viestit.. Sehän on hyvä! Ei aina tartte miettiä että mitäs ne mutt kirjottikaan.
Minttukissa: Meillä kylvetään kerran pari viikossa, riippuen ihan kuinka kerkiää, mutta joka ilta tehdään iltapesut, kun sitä puklua menee tonne kaulamakkaran alle :D Esikoisella oli iho tosi kuiva ja muutenkin huonossa kunnossa ja se kylpyöljy teki kyllä ihmeitä. Sen jälkeen kunnon rasvaus niin kyllä ihon pitäisi kunnossa pysyä! Toki kaikki ihotyypit ovat erilaisia, mutta näitä nyt ensihätään kokelisin, se kortisonihan ohentaa ihoa pidemmän käytön yhteydessä.. Nyt kun tiedän näistä jutuista enemmän niin yrittäisin välttää sitä kortisonin käyttöä, koska sehän korjaa ihon vain hetkeksi kuntoon, jos iholla on taipumusta kuivua jne.. Tulipas pitkä juttu.. :D
Sadetta: Mulla on suunnitelmissa olla kotona niin kauan kun esikoinen menee kouluun, eli vielä 2 vuotta. Mutta voi olla että menen kouluun sitä ennen, riippuu ihan siitä että mikä on rahatilanne..
No juu, jos sitä menis vähän herkutteleen ja sitten nukkuun että taas jaksaa huomena touhuta koko päivän! :wave:
 

Eilen oli Ilanan ravitsemusterapeutti. Hän sanoi, että on äärimmäisen harvinaistam että vauvalla olisi pelkästään maitoallergia, moni maitoallerginen on allerginen myös naudanlihalle sekä viljoille. Ja moni vilja-allerginen saa oireita possusta ja kanasta... :(

Kirjoitti ihan listan ns. turvallisista ruuista, joiden kanssa kannattaa kuulemma sinnitellä niin pitkään kuin mahdollista: peruna, bataatti, kukka- ja parsakaali, maissi, mustikka, vadelma, ruusunmarja, possu ja riisi.

Kananmunaa pitää kokeilla mahdollisimman myöhään, ja silloinkin ensin iholle!

Vuoden iässä sitten altistetaan taas maito, ja samalla tehdään vehnäaltistus, ja jos on molemmille allerginen, saa Kelalta hoitotukea.

Ilsku edelleen vaan hekottelee maailmanmenolle, ja kääntyminen ja kaikenlainen pyöriminen ja hyöriminen on nyt in ja pop.

Kohta alkaa esikoisen kevätjuhla. Vasta sekin oli vauva ja lätki kakkaa seinille, nyt neiti täytti jo 7! :eek:
 
Huomenta kaikille =)
Kertokaas miten tuonne alku sivulle pääsee takas?
Tolnaato:molemmille paranemisia!
Ilana:nukuuko tyttö yönsä hyvin?
Jutta:voi olla et jossain vaiheessa siirrän takas iltapäivään.Aluks aiheutti itkua illalla,kun annoin iltapäivästä sen perunan.
Viime yönä söi 21 23.30(sit olikin tissillä ja levoton 1 asti)3.20 5.30Hieman parannusta siis =)
Mukavaa viikonloppua kaikille!
sai ja poitsu 4kk2päivää
 

Hupsis, kun on nää sivut pikkasen muuttunu...

Eilen aamusta käväsin ja silloin ei päässyt kun vaan lukemaan vanhoja juttuja.

Huomenna olis mun pikkusiskolla YO-juhlat. Mennään vasta iltasella, sit kun toi Esikko on nukkunut päikkärinsä.

Koitan saada Joonasta täs samalla vaunuun nukahtaan...

Joonas ei meinannut eilen millään nukahtaa yöunille... Valvoskeli klo 17-22.30... Oli jo ihan yliväsy.

Mutta pitää mennä... Esikko tossa jotain huikkii...

Mammuli ja pojat

 
Sai73:lle
alkusivuille pääsee tuosta sivun ylälaidasta kun klikkailee nuita - kaksplus-keskustelu - vauvat 0-12kk - kohtia... jos nyt siis tuota tarkoitit :p
kyseliköhän joku tässä keskustellussa syömisistä ????? no meillä syödään sosoita 2x päivässä ja yhteensä sosetta menee sellainen vajaa purkki per päivä. annan aamusta vihannesosetta ja iltasella hedelmää... lusikasta on poitsu ihan tohkeissaan, itte pitäis saada pitää kiinni ja vettäkin "syö" ihan täpinöissään lusikasta. joskus alkaa huuto kun ruoka loppuu poitsun mielestä liian aikaisn.
 
Sai: Tarkoitatko tota ihan etusivua? Sinne pääsee vissiinkin klikkaamalla tuolla ylhäällä tuota keltasta kaksplus tekstiä.

Harmaat helmiäiset eivät vissiinkään pääse tänne enää kirjoittelemaan. Mitäs nyt-puoli taitaapi olla ainut minne pystyy ilman nimimerkkiä kirjoittelemaan. Joten rekkaantumaan siis =)
 
Täytyyhän munkin näitä sivuja kokeilla!

Meillä oli maanantaina 3kk:n neuvola. Tytön mitat oli 59,7cm ja 6060g. Melkein kilo oli taas kuukaudessa tullut. Kiinteiden aloituksen siirrän vielä suosiolla, kun näyttää rintamaito riittävän hyvin. Rokotusta ei kummemmin huomannut, kun seuras isompien touhuja! Eikä mitään jälkivaikutuksia rokotuksesta tullut.

tiipeli mä olen ollut kotiäitiyden lisäksi ollut hoitajana vanhainkodilla. Vuoden ehdin olemaan nyt viimeksi! :D

aadaselena Kuulostaa mielenkiintoselta toi opiskelu! Toivottavasti pääset! Pidän peukkuja sulle! :)

minttukissa Meillä Viivi ei vielä käänny massulleen mutta hieman jo yrittelee. Lelukaaren alla tykkää makoilla ja leikkiä leluilla siinä. Kovasti jutellen!

juliuksen äiti Kiva kuulla sinusta! Nätti tyttö kuvassa. =)

tolnaato Viivi on nyt paremmin ruvennut viihtymään lattialla. Onneksi!

minttis Meillä lapset ulkoilee paljon keskenään. Omakotitalossa asutaan ja takapihalla kiikut, hiekkis sekä leikkimökki. Väliin käydään kävelyllä tai kylässä jossain ja silloin isommat yleensä pyöräilee.

Sadetta Mä todennäköisesti jään kotiin äippäloman jälkeen. Joko hoitovapaalle tai perhepäivähoitajaksi. Kyselinkin eilen jo. Palkka ei ole suuren suuri mutta saisinpa olla omien kanssa myös kotona.

Isommat vaatii ruokaa, joten :wave:

Niin ja profiilissa päivitetty kuva pikku neidistä!
 
tiipeli
Hellou!

Aloitetaas heti valivalilla, harmi vaan vieraat, kun ette enää pääse kommentoimaan ja valittamaan meidän valituksista harmaana :LOL: (jos siis niin tosiaan on ettei pääse kirjottaa ku rekkaantuneena) No, ei oikeestaan valitusta, muuta ongelma on ilmennyt. Katsokaatten, kun Elvis ei nuku muuta kuin mahallaan ja nyt kun Konsta aloitti kesäloman, niin ollaan ulkona paljon. Ja rattaissa on hankala nukuttaa masullaan! Niin Elvis ei nyt sit nuku päikkäreitä! En saanu äsken pihalla sitä nukkuu muuten kuin lopulta oli vain laitettava se sinne masullee vaikkei ihan ergonomisin ratkaisu ole. Ja eilen kun oltiin Elppanan kanssa kaupungilla, niin ei se nukkunu sillonkaan ku selällään oli ja yllätys yllätys ei myöskään viihtyny siellä. Vähän menee hankalaks... Ei viittis koko aamupäivääkään sisällä aina olla.

Minttis siitä ulkoilusta...just kun on tuo nukkumisongelma niin meillä se on sitä, että mä juoksen rattaiden ja esim. liukumäen väliä. Konsta jos menee mäki-matin puistossa kierreliukumäkeen, niin on mentävä vastaan ku tulee kovat vauhdit ja sit Elvis huutaa rattaissa niin on välissä juostava hyssyttelee. Onhan siinä hyväkin puoli: meitsi saa liikuntaa :D Jos Elvis on kantoliinassa, niin sitten ei taas voi leikkiä hiekkalaatikolla Konstan kaa. Eli Elvis on aika usein vaan sylissä. Sit jos lenkkeilen niin Elvis saattaa nukahtaa, mut Konsta taas ei viihdy kyydissä ku sillä on "ite kävelee" vaihde. Kyllähän se reippaasti kävelee, mutta se on eri asia, minne.... :headwall:
Mut suht hyvin ulkoilu onnistuu, jos vaan asennoituu niin, ettei aina voi ainakaan Konstan kans leikkiä niinkuin ennen. Alkaahan se onneksi olemaan jo niin iso, että viihtyy itekseenkin jonkun verran ja kavereiden kans myös.

Vätystää, mut en viiti mennä nukkuu vaik pojat nukkuuki. Mieluummin kahvia ja ehkäpä vähän jätskiäkin :D

Tiipeli

ps. profiilissa kuva, Elvis 3kk (huomenna tulee 3kk)
 
Hellou kaikille piiiiitkästä aikaa! B)

Kylläpä nää sivut on muuttunu sitten viime käynnin. Osaankohan edes laittaa tätä stooria oikeeseen osotteeseen?? :eek: Mitäköhän tohon "vastauksen otsikkoon" pitäis kirjottaa?? Taidan jättää tyhjäks ja kattoo mitä tästä tulee...

Monet oli laittanu profiiliin uusia kuvia. Mites niitä nykyään pääsee kattoo ku tossa alalaidassa ei mulla ainakaan lue enää "profiili"?? Neuvokaa tyhmää. :ashamed:

AadaSelenalle zemppiä laihikseen. :D Voi kun itekki saisin aikaseks jotain. Lähtöpainossa olen, mutta vielä olis 7 kg työmaata edessä. Sitten olisin ns. normaalipainoinen.

ElinaJohannan tyttö oli saanut nätin nimen. =)

Ilana hieno juttu että saitte diagnoosin. Toivottavasti KELA nyt olis nopee tossa käsittelyssä. Huikea hinta maidolla tosiaan on. :eek:

Sadetta toiveissa on, että saisin olla kotona siihen asti ku Netta on 2½v. Saa nyt nähdä saako ukko uutta duunia ja paljonko sen liksa tulee olee. Mä saan äippärahaa myös sen tonnin ja sit ku alkaa hoitovapaa niin taitaa olla sen 700? jotka käteen jää. Lapsilisät noissa summissa mukana.

Ehkäisystä oli ollu puhetta. Mulla käytössa Cerazette-pillerit ja tyytyväinen oon ollu. Yhdet menkat on ollu ja nyt tuntuu, että toiset ois ehkä tulossa. Tästä on aikaa ku ne edelliset oli. Taidan näillä piilereillä mennä kesän ku noi menkat on niin harvassa ja sit syssymmällä alotan noi Marvelonit taas.

Tiipeli meillä menee D-vitamiinit sellasella vauvalusikalla.

Katjuskalle onnittelut siviilisäädyn vaihtumisen johdosta! :flower: :D

Minttukissa meillä ei vielä kääntyillä massulleen asti, mutta kyljelleen kylläkin. Kaikki mitkä käteen osuu niin menee suuhun. Neiti on kunnon tahmatassu. :p Kuolataan meilläkin ja päristellään sellasia kuolakuplia. :LOL: Netta kylpee n. kerran vkossa ja pikkupesut (pylly, kainalot ja kaulapoimut) teen joka ilta. Tuo neiti puklailee sen verran, että ei voi olla pesemättä.

Tolnaato meillä viihdytään hyvin "touhumatolla". Saattaa leikkiä siellä ½ tuntia ja jutella leluille. Paremmin viihtyy jos isosisko jaksaa hössöttää vieressä. :D

Juliuksen äidillä suloinen typykkä. :heart:

Sitten omaa (.). Me alotettiin eilen maistelee kiinteitä. Porkkana-peruna lähti kehiin ja hyvin maistuu. :p Saanut vasta pari t-lusikallista pari kertaa, mutta hyvin pysyy suussa. Ei tuu heti bumerangina takas. :D
Netta nukkuu yöt edelleen hyvin, mutta päivisin tota maitoo menee ihan tautisesti. Litkii varmaan yli litran ja sit illalla kitisee massuvaivoja. Tämän takia kiinteet otettiin kehiin ja katotaa josko toi maitomäärä hiukan vähenisi. Toivottavasti.

Mut nyt pitää mennä ottaa kanat uunista ettei ne kärtsää sinne.
Aurinkoista päivän jatketta kaikille ja :hug: niille jotka ovat sen tarpeessa.

NeJo ja Netta 3½kk
 
NeJo: Profiilia pääsee katsomaan tosta missä luee kyseisen hlön nimi tuola yläreunassa.. Pitipäs selittää vaikeesti! :D
Tänään on ihana päivä ollut.. Ollaankin touhuttu ulkona lasten kanssa aamusta asti. Vielä pitäisi mennä paistamaan makkaraa iltapalaksi.
Huomena pitäisi sitten vähän hienostella kun mun sisko valmistuu merkonomiksi. Kokeilin Rasmukselle kauluspaitaa tänään ja hitsi että oli suloinen pakkaus!! :LOL: Koitan laittaa viikonlopun aikana pienestä herrasmiehestä kuvan profiiliin.
Mutta nyt pitää mennä tekeen kinkkupiirakka ja lämmittään grilliä! :wave:
Hyviä viikonloppuja kaikille.
 
Ihania profiilirinssejä ja rinsessoja :heart:

Mä en ala ku TAAS tuon neitin nenä vähän vuotaa ja yskähtelee... :headwall: Mä en käsitä mistä voi johtua?!?!!?!?!?!?!

Miten teillä,herätättekö vaavit jos näyttää et illasta nukkuu liian myöhäseen?Häiritseekö yöunia?
Neiti tuossa posotteli viel hetki sit unta palloon et mä en ole vielä mennyt muuttelemaan rytmejä...

:wave: hyvää viikonloppua kaikille!!
 
Nyt kun vaan vielä oppis käyttämään :eek:

Minttukissa Mää kyllä herätän Teemun 20 aikaan illalla jotta nukahtais sitte 22 mennessä yöunille, kuten tänään piti herätellä ku uni niin maittoi ulkona vaunuissa.

Hyvää viikonloppua! Meidän 2v menee huomenna yökylään (toisen kerran elämässään) joten mä lähen miehen ja vauvan kans shoppaileen, syömään jne. :whistle:
 

Yhteistyössä