Heitetäänpäs tähän väliin hurja salaliittoteoria Venäjästä ja varsinkin Kiinasta

Nyt tulee pitkästä aikaa kunnon foliota. Ihan salaliittoteoriaa.
Paksua foliota, eli ihan heittona heitän.

Tässä pari kk sitten Vauvalla pyöri ketju, jossa oli ote Great Resetistä/Henry Kissingerin/Knaupfin tekstistä (illuja molemmat) muutaman vuoden takaa.

Sen mukaan Venäjä ja Kiina tulevat pyyhkimään länsimaat osittain pois, jättäen jäljelle n.200 miljoonaa länsimaiden kansalaista.

Syy: länsimaisen ihmiset ovat liian individualistisia, ei-autoritäärisiä ja niitä on vaikea hallita, joten ne lakaistaan pois.

Kiina ottaa maailmanherruuden, ja koska sen kansa on tottunut tottelemaan kyselemättä, niin se aloittaa mikrosirutukset sun muun kontrollin maailmassa.

(Eskatologisesti sitä voisi kuvata jopa petovallaksi.)


Tämmönen. En usko kuin 50 %:sesti tuohon, mutta 50 %:sesti uskon tuon tapahtuvan.
Heippa taas. En taas pyöri palstalla ihan kevyellä aiheella...:D :unsure:

Tuli tää ketju mieleeni, kun luin tänään Venäjän Sarmat-ohjuksesta, jossa on 16 ydinkärkeä. Jokainen ydinkärjistä 50 kertaa Hiroshiman/Nagasakin atomipommin verran tuhoa tuottava.
NYT en haluaisi asua isossa miljoonakaupungissa.
 
Viimeksi muokattu:
Heippa taas. En taas pyöri palstalla ihan kevyellä aiheella...

Tuli tää ketju mieleeni, kun luin tänään Venäjän Sarmat-ohjuksesta, jossa on 16 ydinkärkeä. Jokainen ydinkärjistä 50 kertaa Hiroshiman/Nagasakin atomipommin verran tuhoa tuottava.
NYT en haluaisi asua isossa miljoonakaupungissa.
Venäjä on huolestuttavaa vauhtia muuttumassa jättikokoiseksi Pohjois-Koreaksi. :(
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Mä mietin tuota artikkelin lausetta "Venäjän uutistoimistojen mukaan ase voidaan ottaa käyttöön vuoden lopussa."

On arvioitu että vuoden lopussa Suomi saattaa olla hyväksyttynä Natoon, jos prosessi menee kuten on aiottu. Ei kai yhdessä Puten ydinkärjistä lue "Helsinki"?
Taatusti lukee. Tällä kertaa voi kuitenkin Pietarin läheisyydestä olla pientä hyötyä, Etelä-Suomen possahtaessa satelevat laskeumat Pietariin...
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
Kerroin joskus reilut puoli vuotta sitten erään tuttuni kanssa käydystä keskustelusta: hänen poikansa toimii yhden ministeriön virkamiehenä. Tämä poika kuuli puolestaan armeijan upseerilta tarinaa, miten tämå upseeri oli istunut Putinin kanssa jossain illallisilla ja Putin oli uhonnut, että Venäjän voima on satelliiteissa. Venäjä kuulemma saisi hetkessä läntisen maailman pimentoon.

Tässä joku venäläinen upseeri kertoo suu vaahdossa samaa. Sopii muuten hyvin myös ketjun aloitukseen. :(

 
Sitten kun Kiina hyökkää Taiwaniin länsimaiden elintaso romahtaa täysin. En haluaisi nähdä sitä päivää.
Saattaa hyvinkin pian olla edessä se päivä, ainakin sen mukaan mitä olen uutisia asian tiimoilta lueskellut (en niinkään suomimediasta, twitteriin ihmiset laittavat uutisia eri kielillä, joten sitä kautta näkee artikkeleita ja videoklippejä)
 

Yhteistyössä