Heippa voisiko idea toimia

9MM
Siiskun mulle alkoi kehittyyn päässä kun luin huume ongelmasta av palsatlla. Ja siellä sanottiin että ne käyttöhuoneet ei toimi kun huumeidenkäyttäjät tulee kadulle sekoileen. Siis tänään luin juttua. Ja se luo pelkoa ihmisille.


Niin ni mä mietin että pitäisikö suomeen rakentaa yksi kaupunki johon kaikki huumeidenkäyttäjät ja alkoholistit ja rikolliset kärrätään. Jaa sieltä ei voisi lähteä. Siellä olisi kaikki huumeet ja alkoholi ilmaista ni sais vetää niin paljon ku sielu sietää. Siellä olisi muutamia baarejakin ja ruokaa tarjoiltaisiin muutamana kertana päivässä.

Sitten rakenettaisiin toinen kaupunki johon päihteettömään elämään sitoutunut laitetaan kun on ilmoittanut haluavansa muutosta eikä halua enään jatkaa. Tähän toiseen kaupungin rakentamiseen voisi nämä ex konnat ja muut päihdekuntoutujat osaavien ihmisten kanssa rakentaa talot vesi putket jnee jnee. Sit sinne perustettais pankki. Jonka pyörittämiseen hommataan juuri nämä päihteistä eroon haluavat tietty perehdytetään eri osa alueille ja kyvykkäimmästä tulisi tämän kaupungin pankin johtaja.
Sit tietty sinne perustettaisiin ihan muitakin normi työpaikkoi esim siivouspalvelu joka huolehtisi kaupungin siisteydestä. Kiinteistö firma joka huolehtisi asunnoista ja näitä ongelma tapauksia perehdytettäisiin tietty näihin ja tarkastajat tulisi ulkopuolelta.
Siis annettaisiin toimettomille nuorille vastuuta ja katottaisiin miten he saavat kaupunkia pyöritettyä ihan niinkuin kaupunkia nyt pyöritetään.
Ja sit just sille kaupungin pankille annettaisiin x määrä aina vuodessa rahaa. Jota voisi käyttää sijoitustoimintaan. Maksaa kaupungissa kaikkien työntekijöiden palkat. Saisivat kivasti haasteita elämäänsä ja päivät täyttyisivät niillä ajatuksilla eikä sillä et mistä saadaan päihteitä vaan just sellasilla et eekkerikujalla on ikkuna rikki pitää lähettää korjaus miehet korjaamaan ikkuna. Vähenisikö toimettomuus. Tietty olisi tiettyi tukipalvelui kuten hoitotaho et saa asianmukaiset lääkkeet jnee jnee sit ideaalissa tää kaupunki pikku hiljalleen alkaisi tulemaan omillaan toimeen. Olisi apteekki johon voisi tilata lääkkeet joita muut ex konnat pyörittäisivät. Ja näihin kaikkiin tietty perehdytys ja osaamis tasojen mukaan. Tietty sinne voisi ulkopuolelta tilata niitä työttömiäkin ja yli 50vuotiaita joita ei työllistetä? Parannusehdotuksia antakaa vain et miten saataisiin toimimaan?
 

Yhteistyössä