hei

  • Viestiketjun aloittaja mökö
  • Ensimmäinen viesti
mökö
tää on ehkä turhaa marmatusta niinku ei kellään ois isompia ongelmia,mut kerrompa silti..tuntuu ikävältä kun pikku hiljaa meillä on seksielämä täysin kuollut aina kun jo yrittää aloitetta ni kuulee "ei nyt kulta" tai "katotaan illalla"ja siihen se jää sit menee kaks tai kolme viikkoo..pettämään en menis vaik ukko sitä jaksaa epäillä*tympäsee vaan olla tää aktiivisempi osapuoli aina*joo mut eikait siinä auta kun tyytyä olemaan..nyyh:(
 
Voisin vaikka vannoa että meillä on ihan sama homma!melkein kuin oisin itse kirjoittanut tuon..aivan sama homma joten ei syytä huoleen"hengissä minäkin olen selvinnyt" :saint: :p joten varmasti sinäkin!*itseäni ainakin helpottaa olla ajattelematta s..koko ajan*itekki miettinyt jospa se ajan mittaan muuttuisi tai sit ei.."halut ne on hiirelläkin"koita jaksaa ja ajattele jos ei kelpaa ni ei väkisin!!!!
 
Yleensä jos toinen ei halua seksiä tai aina tulee vastaus tyyliin "ei nyt" "sitten illalla"...ja siltikään ei tapahdu mitään, niin pettäminen on usein syynä. Elikkäs haluton osapuoli saa "tyydytyksen" muualta, eikä kaipaa enää kotona mitään, vaikka toinen vonkais kuinka.
Ikävää mutta LIIAN USEIN totta!
 
Vähän ihmetyttää toi miesten logiikka, kun kirjoitit että pettämään et menis vaikka miehesi sitä jaksaakin epäillä... No minkäs ihmeen takia hän sitä epäilee? Ei nähtävästi ole syytä, koska uskon myös siihen, että jos sulla ois syrjähyppyjä niin tuskin tarttis enää kotona vonkailla... ja tekis sitten miehes asialle jotain ettei tarttis aina olla sunkaan kinuumassa ja sen sitten pettämistä epäilemässä! :headwall:
 

Yhteistyössä