Hei sinä äiti! Huomasitko lapsena isän väkivaltaisuutta äitiä kohtaan?

Olen sosiaalityön opiskelija Turun yliopistossa ja teen pro gradu -tutkielmaa perheväkivallasta. Haluaisin kerätä nimettömiä vapaamuotoisia kirjoituksia sähköpostiini äitien tuntemuksista ja kokemuksista siitä, kun omassa lapsuudessa omaan äitiin on kohdistettu väkivaltaa miehen taholta. Tekstin pituus on vapaa ja aiheesta saa kirjoittaa mitä vain. Voit esimerkiksi kertoa: Minkä ikäinen lapsi olit, kun sinulla oli kokemuksia väkivallan kanssa elämisestä? Millaista väkivaltaa huomasit isän tai muun mieshenkilön kohdistavan äitiisi (esim. fyysistä, henkistä, taloudellista) ja millä tavoin (esim. kuulit, näit jälkiä), ja miten toimit ja mitä tunsit, ja niin edelleen? Miten kokemasi on vaikuttanut lapsuuteesi ja aikuisuuteesi ja äitiyteesi - esimerkiksi tunteisiin, ajatuksiin, toimintaan, valintoihin, vaikeuksiin, terveyteen? Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistuminen tähän tutkimukseen tapahtuu lähettämällä kirjoitus sähköpostiini. Kirjoitukset säilytetään tietoturvallisesti ja tutkimuksessa huolehditaan siitä, ettei aineistosta ole mahdollista tunnistaa kirjoittajia. Aineistoa käytetään vain tässä tutkimuksessa ja se tuhotaan tutkimuksen loputtua. Jos sinulla on kysymyksiä, haluat muokata jälkikäteen tekstiäsi tai perua osallistumisesi, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia. Kiitos osallistumisesta ja avusta tutkimuksen tekemisessä!
Piia Paattilammi, Turun yliopisto, sähköposti: pimama@utu.fi
 
vierailija
Tämä Asta Koskela taitaa olla joku hienostoluokan hirviö. Linked inistä löytyy Asta Koskela Assistant Bergius Family. Siis joku Italialaisten Borgioiden sihteerikö? Eli täytyy olla joku hienostohirviö.


Heiltä voi kaikenlaiset huumailut ja myrkytykset onnistuakin ja Italialainen tai Venäläinen aatelinen ei muuta teekään kuin huijaa myrkyttää ja pettää tekemiään sopimuksia.

Taistelivatko Isämme ja isoisämme Kollaalla, Summassa Tali-ihantalssa Äyräpäässä ja yleensäkään sodassa sen vuoksi, että Venäläiset ja Italialaiset ja muut ulkomaalaiset vanhojen ylimyssukujen edustajat saava Helsingissä talloa Suomalaisten päällä...no eivät todellakaan.

No Suoramarkkinointi Megassa ainakin tällaista tapahtuu ainakin kampin toimistossa. Suomalainen saa tyytyä huonompiin asiakaslistoihin kuin nämä Aateliset joita tuo Astakin on. Ei Suomalaisella ole toivoakaan tuollaisista tuloista tuossa firmoista.
 

Yhteistyössä