He he. Tiesin tämän. Kovan hoitajapulan takia alalla voidaan todennäköisesti joutua käyttämään myös rokottamattomia työntekijöitä.

  • Viestiketjun aloittaja Herätkää vihdoin
  • Ensimmäinen viesti
Herätkää vihdoin
Hoitajista on kova pula jo nyt ja valtava määrä vaihtaa alaa pakkorokotusten takia tulevaisuudessa. Varsinkin sen takia että hoitajat näkevät millaista vammaa rokotteet saavat aikaan sairaaloihin tuoduissa potilaissa

Näinhän kävi jossain muuallakin, taisi olla Kanada


 
vierailija
Rokotteet eivät suojaa taudilta, eivätkä estä taudin tartuttamista, joten rokottamattomat sairaanhoitajat voisivat aivan hyvin jatkaa työssään.
Veikkaisinpa jopa päinvastoin.
Rokottamattomat suojaavat itsensä paremmin kuin lupa tartuttaa passilla seikkailevat ilman hengityssuojaimia liikkuvat, jotka riskeeraavat enemmän kansalaisia luottaessaan rokotteiden antamaan henk. koht. suojaansa.
 
vierailija
Hoitajista on kova pula jo nyt ja valtava määrä vaihtaa alaa pakkorokotusten takia tulevaisuudessa. Varsinkin sen takia että hoitajat näkevät millaista vammaa rokotteet saavat aikaan sairaaloihin tuoduissa potilaissa

Näinhän kävi jossain muuallakin, taisi olla Kanada


Äläpäs puhu taas potaskaa. Näitä vastuuttomia rokottamattomia on onneksi vähän ja juuri nyt pula johtuu sairaspoissaoloista.
 
vierailija
Minäkin tiesin. Siks en panikoi sekuntiakaan, vaikka meille ei ole vieläkään kerrottu mitään virallista päätöstä, miten rokottamattomien käy. Meidän työpaikalla on sen verran piikittömiä, et jos kaikki potkittas pois, niin hommat loppus just siihen. Töihin jäävät ei sais pyöritettyä pakkaa päivää kauempaa, eikä ne suostuiskaan tekemään niin vajaalla, vaan loputkin jäisi sit saikulle. Lomautuksia ei ainakaan vissiin tuu, koska lappua ei ole annettu tähän päivään mennessä.
 
vierailija
"
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on lisännyt raskaana olevat vakavalle koronavirustaudille altistavien sairauksien tai tilojen listalle.
Riskiryhmien listaus on tuotettu Kansallista rokotusasiantuntijaryhmää (KRAR) kuullen. Lista pohjautuu lääketieteelliseen riskinarvioon.
Lue myös: Odottavalla äidillä kaksinkertainen riski joutua sairaalahoitoon koronan takia – "Raskaus ja korona eivät ole todellakaan hyvä yhdistelmä"
Tieto koronaviruksen ja rokotusten vaikutuksesta raskaana olevalle, sikiölle sekä syntyneelle lapselle on merkittävästi lisääntynyt. Lisäksi omikronvariantin leviäminen sekä vaikeutunut epidemiatilanne vahvistavat koronarokotteiden merkitystä myös raskaana oleville."

MTV
 
vierailija
  • Lakiin jätettiin kohta, jossa mainitaan, että työnantaja voi ”erityisestä syystä” käyttää myös rokottamatonta henkilökuntaa. Erityistä syytä voi soveltaa esimerkiksi sellaisessa tapauksessa, että ei ole tarpeeksi rokotettua henkilökuntaa.

Esim. uudellamaalla ei ole missään hoitajia tarpeeksi, ei HUS:ssa, kaupungilla eikä yksityisillä vuokrafirmoilla.

Joten ei ole huolta, koronarokotuksia ei tarvitse ottaa. Tätä "erityisestä syystä" on koko ajan, eikä lopu.

Laki on ihan turha, sillä ei ole mitään merkitystä.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Montako piikkiä sote-alalla tarvitaan saadakseen passin ja luvan tartuttaa koronan heikkoihin ja hauraisiin ihmisiin?

Montako piikkiä noin 24 000 sote-alan työntekijällä on?

Myös painostus ja uhkailu on lisännyt piikkien ottamista, mutta tämäkö on terveydenhoidon kulmakivi.
Ovatko lääkärit, jotka valvovat piikkien antamista, unohtaneet jotakin, johon he ovat sitoutuneet ja vannoutuneet ympäri maailmaa?

Hippokrateen vala, Geneven julistus ja lääkärin vala, niihin lääkärit sitoutuvat ja hoidettavat uskovat.


*
"Hallituksen joulukuisessa esityksessä tartuntatautilainmuutoksesta kerrotaan, että arviolta noin 55 000 sote-alalla työskentelevältä puuttuu suoja covid-19-tautia vastaan. Niistä 31 000 oli sellaisia, joilla ei ollut ensimmäistäkään rokotusta."


*
 

Yhteistyössä