haussa suklaakakku, JOKA OLISI

  • Viestiketjun aloittaja märkää
  • Ensimmäinen viesti
namia

MINTTUSUKLAARUUDUT



175 g voita

200 g taloussuklaata

2,5 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

¼ tl suolaa

3 munaa

1 levy (200g) minttukrokanttisuklaata

3 dl vehnäjauhoja



KUORRUTUS: 1 levy minttukrokanttisuklaata

1 dl kuohukermaa

25 g voita

sulata voi ja taloussuklaa kattilasssa miedolla lämmöllä

nosta kattila liedeltä ja sekoita suklaaseokseen sokerit ja suola

vatkaa munien rakenne rikki, lisää munat suklaavoiseokseen

rouhi minttukrokanttisuklaa,lisää suklaarouhe ja vehnäjauhot taikinaan

taikina leivinpaperille pellille,paista 175 asteessa noin 25 min

kakku saa olla keskeltä hieman raaka, jäähdytä, mielellään seuraavaan päivään asti

tohon et muuten pysty.

paloittele kuorrutukseen minttukrokanttisuklaa, äläkä popsi koko ajan sitä suuhus

laita suklaapalat (mitä on jäljellä) kerma ja voi kattilaa, kuumenna sekoitten kunnes

suklaa sulaa, kaada kuorrutus kakkulevyn päälle , anna jäähtyä

älä syö koko kaloripommia yksin
 
Alkuperäinen kirjoittaja namia:
MINTTUSUKLAARUUDUT



175 g voita

200 g taloussuklaata

2,5 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

¼ tl suolaa

3 munaa

1 levy (200g) minttukrokanttisuklaata

3 dl vehnäjauhoja



KUORRUTUS: 1 levy minttukrokanttisuklaata

1 dl kuohukermaa

25 g voita

sulata voi ja taloussuklaa kattilasssa miedolla lämmöllä

nosta kattila liedeltä ja sekoita suklaaseokseen sokerit ja suola

vatkaa munien rakenne rikki, lisää munat suklaavoiseokseen

rouhi minttukrokanttisuklaa,lisää suklaarouhe ja vehnäjauhot taikinaan

taikina leivinpaperille pellille,paista 175 asteessa noin 25 min

kakku saa olla keskeltä hieman raaka, jäähdytä, mielellään seuraavaan päivään asti

tohon et muuten pysty.

paloittele kuorrutukseen minttukrokanttisuklaa, äläkä popsi koko ajan sitä suuhus

laita suklaapalat (mitä on jäljellä) kerma ja voi kattilaa, kuumenna sekoitten kunnes

suklaa sulaa, kaada kuorrutus kakkulevyn päälle , anna jäähtyä

älä syö koko kaloripommia yksin
Nää on niin hyviä! Oon tehnyt monta kertaa.

 
ohje
Helppo ja hyvä. Ja sisältä sellanen pehmeä ja kostea. Kunhan ei paista liian kauaa uunissa. Kuorrutuksen voi jättää poiskin, maistuu myös niin.


Suklaakakku (mudcake)

150g voita/margariinia
150g tummaa suklaata
4 kananmunaa
2dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1.5tl vanilijasokeria
hyppysellinen suolaa

kuorrute
100g tummaa suklaata
1-3rkl voita/margariinia


Sulata voi ja tumma suklaa kattilassa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi (miel. Vähintään 10 min). Sekoita jauhot, vanilijasokeri ja suola ja lisää ne munavaahtoon. Lisää suklaa-voiseos.

Levitä taikina jauhotetulle irtopohjavuoalle (mä laitan ite leivinpaperia, enkä jauhota)
Paista 175 asteessa 20-35 min. Kakun pitää olla kypsä reunoista ja keskeltä vielä pehmeä (mulla aika on 22 min kun on niin iso astia, eli kokeile sopiva aika)

Tee kuorrute kattilassa. Levitä KUUMAN kakun päälle.
Anna tekeytyä mielellään seuraavaan päivään.
 
vieras
löytyisikö joltain jokin samantyyppinen ohje oikealla kaakaolla? Koska suklaata ei tällä hetkellä löydy kotoa ja rupesi hirveästi tekemään mieli suklaakakkua...

Ei ikinä pitäisi lukea tällaisia avauksia :D
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja rosehip:
No tää on maailman helpoin ja tosi samantyylinen kuin Frödingen mudcake. Älä paista missään nimessä läpikypsäksi!

http://www.maku.fi/reseptit/resepti/Ilarin%20ranskalainen%20suklaatorttu/919.html
Ehditkin laittaa sellaisen, kiitos kovasti!
 

Yhteistyössä