märkää
sisältä märkä ja maistuva, suussa sulava
ei kuiva niinkuin esim. pätkiskakussa tai tiikerikakussa, vaan ihanan ei kuiva
märkä 
Nää on niin hyviä! Oon tehnyt monta kertaa.Alkuperäinen kirjoittaja namia:MINTTUSUKLAARUUDUT
175 g voita
200 g taloussuklaata
2,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa
3 munaa
1 levy (200g) minttukrokanttisuklaata
3 dl vehnäjauhoja
KUORRUTUS: 1 levy minttukrokanttisuklaata
1 dl kuohukermaa
25 g voita
sulata voi ja taloussuklaa kattilasssa miedolla lämmöllä
nosta kattila liedeltä ja sekoita suklaaseokseen sokerit ja suola
vatkaa munien rakenne rikki, lisää munat suklaavoiseokseen
rouhi minttukrokanttisuklaa,lisää suklaarouhe ja vehnäjauhot taikinaan
taikina leivinpaperille pellille,paista 175 asteessa noin 25 min
kakku saa olla keskeltä hieman raaka, jäähdytä, mielellään seuraavaan päivään asti
tohon et muuten pysty.
paloittele kuorrutukseen minttukrokanttisuklaa, äläkä popsi koko ajan sitä suuhus
laita suklaapalat (mitä on jäljellä) kerma ja voi kattilaa, kuumenna sekoitten kunnes
suklaa sulaa, kaada kuorrutus kakkulevyn päälle , anna jäähtyä
älä syö koko kaloripommia yksin
Ehditkin laittaa sellaisen, kiitos kovasti!Alkuperäinen kirjoittaja rosehip:No tää on maailman helpoin ja tosi samantyylinen kuin Frödingen mudcake. Älä paista missään nimessä läpikypsäksi!
http://www.maku.fi/reseptit/resepti/Ilarin%20ranskalainen%20suklaatorttu/919.html
Kaupallinen yhteistyö: Storytel