Harrastaako kasikymppiset seksiä?

vierailija
Aika outo kysymys. Voisi kysyä että hengittävätkö tai syövätkö 80-vuotiaat. Kyseessä on omenaefekti eli vaikka omena pinnastaan ryppyyntyy niin sisus maistuu edelleen hyvältä. Vauhti hidastuu, kroppa kangistuu ja rypistyy mutta se ihminen, joka on ollut joskus nuori on edelleen niiden viisaiden silmien takana ja nauttii elämästään.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es
Tämän vuoksi Algomankin täytyy tyytyä alle viislymppisiin, koska vanhemmat naiset eivät ole enää kiinostuneita seksistä.
What? Eks sä oo kuullu semmosista hormoonihirmuisista (en tarkoita nyt mekkoa) ikääntyneistä naisista, jotka jahtaa kaikkia kakslahkeisia? Ne on niitä "kaikkein pahimpia" koska tuntee oman seksuaalisuutensa, eikä semmonen työntö ja makkaraperunat saunan jälkeen enää riitä.
 
vierailija
Eii tietenkään kun eihän niin vanhat voi enää saada lapsia ja eiköhän vanhainkodeissa huolehdita, etteivät vanhukset tee keskenään mitään sopimatonta.
Tarkoitatko että seksiä harrastetaan ainoastaan lapsen hankinnan takia. Eihän nyt sentään. Sekä vanhuksilla että vammaisilla on oikeus seksielämään vaikka olisivatkin hoitolaitoksessa tai palveluasumisen piirissä. Ei ihmisen selsuaalisuus lopu kuin seinään.
 
Kyl ne harrastaa, jos kykenee. Naiset taitaa kyetä paremmin.
Niin, jos kykenemiseksi katsotaan kyky kellahtaa selälleen haarukka auki. :ROFLMAO:

Käytännössä taitaa kovin usein molemmilla sukupuolilla olla tarvetta pikku apuun, mummoilla liukuvoiteen, papoilla sinisten pillerien muodossa. Mutta ihan hyvä, että noita käytetään, seksi on hyvää likuntaa niin keholle kuin mielellekin.
 

Yhteistyössä