Hankkikaa lapsillenne kannattomat harjoitusluistimet/hokkarit!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Vältyttäisiin tänään tapahtuneen kaltaisilta onnettomuuksilta! Ei ollut ensimmäinen kerta kun kuulen/näen luistimen kannan uponneen toiseen luistelijaan :( toivottavasti sentään viimeinen.

Todella hyvä että joissain kouluissa luistimien on oltava hokkarit ja kypärässä oltava kasvosuojus.
 
kannattaja
Kannatetaan! Ja yleiseksi säännöksi koulujen liikuntatunneille sekä yleisöluistelutapahtumiin. Toki kaunoluistelijat pitäkööt harrastuksensa parissa nuo kaunarinsa.
 
"hih"
Kahden tyttären äitinä kannata hokkareiden käyttöä koulussa myös ! Pääasiasas koululuistelu on pelaamista ja ihan perustekniikan harjoittelua, jonka oppii hokkareilla paremmin.
 
olet niin ajattelevainen
[QUOTE="vieras";24629963]Vältyttäisiin tänään tapahtuneen kaltaisilta onnettomuuksilta! Ei ollut ensimmäinen kerta kun kuulen/näen luistimen kannan uponneen toiseen luistelijaan :( toivottavasti sentään viimeinen.

Todella hyvä että joissain kouluissa luistimien on oltava hokkarit ja kypärässä oltava kasvosuojus.[/QUOTE]

UGH! Olet puhunut.
Lisäksi voisi kieltää sauvat hiihdossa, juoksemisen jalkapallossa, mailan ja luistimet jääkiekossa, kaasun autoista, haarukasta piikit, puukosta terät...
 
  • Tykkää
Reactions: chrissy ja Anatolia
^vierailija^
Eikö tuo kuitenkin ole liioittelua? Ihan yhtä hyvin tämä onneton tyttö olisi voinut kaatua pahasti sählytunnilla ja halkaista päänsä.
Olisiko sitten hyvä olla kypäräpakko lapsille... no aina paitsi silloin kun ne hengailee jossain pehmustetussa huoneessa?

Tuollaiset onnettomuudet ovat aivan kamalia, mutta vastaavanlaista olisi voinut seurata vaikka puusta pudottua tai talvella jos osuu lumen alta jotain terävää (oksa, aurauskeppi ym) pahasti. Sellasta ikävä kyllä voi sattua :/

ps. olisiko se kasvosuojus auttanut tässä tilanteessa?
 

Yhteistyössä