hampaiden tulo, vauva nukkuu sikana?! + ryömiminen

Moikka,

meidän tyttö vähän reilu 4kk on tässä jonkun aikaa väsäillyt vissiin ekoja hampaita, ja nyt viimeset kaks päivää olleet ihan selkeetä "syön käsiäni/ paitaasi/ leluja", kitinää ja itkua johon panadol selkeesti auttaa. Myös on välillä aika kuuma, kuumetta en ole vielä mitannut, mut koska siitäkin niin kovasti puhutaan, oletan että myös kuumetta on, ja panadolia siis myös siihen saa :) Syö vähän huonosti, paitsi velliä vetäisi kyllä, mut Nan ei uppoa (en imetä enää :( )
Luin muista ketjuista että moni vauva nukkuu huonosti päiväunia, mutta täällä on ihan toisinpäin! Tahtoo aika tarkkaan 2h välein nukkumaan, nukkuu parisen tuntia, sit on taas pari h valveilla ja taas unille. Onko normaalia?
Yöt menee kyllä sitten hieman risasemmin, tahtoo tuttia ja herää kerran, nukkunut 10h unia ennen.

Tytsi on 3kk vanhana kääntynyt mahalta selälleen, ei vielä toisinpäin ole päässyt, mut mitä ihmettä kun se koittaa hilata itseään eteenpäin?? Oli lattialla mahallaan ja alko huidella eteenpäin, jalat ei vaan osuneet lattiaan, mutta kun laitoin käteni tueksi ni lähte ryömimään (en siis mitenkään työntänyt, potki itse vauhtia) varmaan puolisentoista metriä huhki lelua kohti .. miksi sitä nyt sitten pitäisi nimittää, onko tuo nyt ihan oikein kun on vasta sen 4kk??
 

Yhteistyössä