Hampaaton

  • Viestiketjun aloittaja tota
  • Ensimmäinen viesti
tota
Niin, siis tyttöni täyttää pian 1v eikä ole ainuttakaan hammasta.Kai on normaalia, mutta mitä ehdottaisitte aamu ja iltapalaksi??Puuroja kun on syönyt tähän asti aamuin illoin ja nyt alkaa tökkimään.Jukurttia ja banaania annan usein. Mitä muuta vaihteluksi??Ei siis pureskele juuri yhtään vielä...
 
Marjapuuroa voi tehdä mehuunkin.
Entä miten yleensä puuron annat? Siis laitatko sekaan esim. hedelmä-marjasoseita, kiisseliä? Nekin tuo vaihtelua. Myös eri puurolajit, meillä vaihdellaan Nallen kaurapuuroa, neljää viljaa, riisihiutalepuuroa.
Myös jauhopuurot, esim. ohrajauhoista voi olla vaihtelua.

Tai siis puurojahan nää kaikki on, mut eri makuja tulis.
Meillä oli vuoden ikäisenä kaks hammasta alhaalla, ei muuta. KOhta sen jälkeen tuli kaks ylhäälle, sitten seuraavia odoteltiin kauan. Silti syö/söi kohtalaisen karkeaakin ruokaa, kaiketi kielellä murskaa. Siis söi ennen kuin kovin hampaita olikaan.
 
anii
Ootko siis kokeillut antaa pureskeltavaa ruokaa? Meidän herra hampaaton söi miltei vuoden ikäisenä ilman hampaita kaikkea, kun isoveli suuhun tunki, eikä koskaan edes ollut minkäänlaista "tukehtumisvaaraa", vaikka sitä äitinä pelkäsin. Meillä kun puuro rupesi töikkiimän söi poika sämpylää/ruisleipää kuin muutkin, ja maistuu hyvin.Kokeile aika hyvin ne ikenetkin näköjään pystyy pureskelemaan.
 

Yhteistyössä