Halvimmat vaipat / parhaat vaipat

  • Viestiketjun aloittaja uupunut odottaja
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
ostan aina prismasta kun meillä sieltä saa halviiten.. Enää ei lapsi vaipoissa mut kaks kuukautta sitten oli niin ostin pampersia tarjouksesta 14snt kpl hintaa jos ei ollu tarjouksissa niin liberoa käytin...
 
äippä kolmelle
Libero! menee samaan hintaan tarjouksessa ostettuna tai prismasta megapackina,kuin jotkut lidlin vaipat.Hinta on vissiin 0.16s/kpl tai 0.17s . Meillä toimineet kaikilla kolmella loistavasti,eikä ole iho-oireita tms tullut. Toki kyllähän ne joskus päästää läpi,varsinkin kun vaippa on laitettu huonosti :D mikäpä vaipoista olisi 100% varma ettei tule läpi.
 
"netta"
Lidlissä on halvimmat vaipat, en nyt muista merkkiä, mutta myydään sellaisissa pienissa 14kpl paketeissa. On tosi hyviä vaippoja, meillä ainakin toimineet ihan loistavasti. Parempia kuin Pampersit tai Liberot.
 
"..."
Meillä on jo vuosia vaippaiästä, mutta parhaita oli mun mielestä laadultaan Liberot. Halvemmista Pirkan vaipat parhaat. Housuvaipat kivemmat käytössä, kuin teippivaipat.
Huonoimpia oli Muumit. Pampersit menetteli jotenkin. Lidlin vaipat muuten hyviä, mutta mun mielestä niistä tuli pissanhaju läpi, ja olivat jotenkin tönkköjä.
 
njuu
halvimmat xtra ja lidl.. parhain riippuu vauvasta :D mielipiteitä on yhtä paljon kun vauvjoakin, meillä ollu vaan kokeilussa liberot ja pampersit, liberoihin ollu tyytyväinen(toisaalta tyttö 9kg ja käytän jo liberon 6kokoa joka on +12kg eteenpäin.
 
meillllä näin
Me tykättiin melko poikkeuksetta pamperseista. Nykyään kun tarvitaan enää yövaippaa, on käytössä ne lidlissä myytävät pikkupaketit, joissa on 12-14 vaippaa. Ne on ihan LOISTAVIA ja maksavat 1,89€. :)
 

Yhteistyössä