Haluan olla normaali enkä hörhö - sisältää avautumista!

  • Viestiketjun aloittaja olipa turha juttu
  • Ensimmäinen viesti
olipa turha juttu
Miksi oi miksi mut äitinä luokitellaan johonkin hörhöjen hippien luokkaan:

Imetin vauvaa niin pitkään kuin huvitti enkä ottanut siitä mitään paineita. Olen siis imetysmyönteinen äiti. Miksei niitä jotka haluaa vauvan pullolle mahdollisimman pian sanota imetyskielteisiksi vaan ne on ikäänkuin normaaleja ja sitten muut on imetysmyönteisiä?

Vauva nukkui vanhempien välissä niin pitkään kuin se oli kaikista kivaa. Se on kuulemma perhepeti. Ja jaskat, meillä on ihan tavallinen mäntypuinen parisänky ja siinä Ikean Sultan-patjat eikä mikään vidun perhepeti! Onko muka joku joskus nähnyt Iskussa tai Askossa alennuksessa perhepetejä?? Ja sitä paitsi, olis pitänyt lapsi opettaa kuulemma nukkumaan omaan sänkyynsä heti koska myöhemmin se ei enää onnistu. Hevonjaskaa, sanon minä. Alle vuoden ikäisestä nukkui kuitenkin omassa sängyssään vaikka siihen asti oli tuskin edes nähnyt sitä.

Ja vielä kamalampaa. Meillä käytetään osittain kestovaippoja. Ollaan siis ihan hörhöjä. Eikä olla, en halua. Syön naudanlihaa enkä mitään ituja. En pukeudu ekopuodin hippivaatteisiin enkä värjää tukkaa punaiseksi vaan ihan H&M:n, Kappa-allin ja Hönttilän halpisvaatteilla mennään. Enkä mieti niitä tehneitä lapsia enkä sitä kuinka paljon luonnonvaroja niiden valmistukseen menee. Ei kiinnosta. Kestovaippoja käytetään kun niitä vaan käytetään.

No syömisestä. Vauvanhan olis pitänyt aloittaa kiinteet jo 4kk, viimeistään 6kk ja vuoden ikäisenä syödä ihan suvereenisti mitä vaan. No eipä syöny. Mentiin sitten maidolla kunnes alkoi ruoka lopulta maistua. Ja tämäkään ei ole kuulemma normaalia, vaan olen vauvantahtinen vaistovanhempi. WOTWOTWOT??? No en tasan ole. Olen ihan normaali. En halua olla hörhö!
 
niin
sulla on vaan hölmöjä tuttavia jos ne noin sanoo.
ei mua ole kukaan noilla perusteilla hörhöksi kutsunut ja lapset sentään nukkuneet yli 1v.n vieressä.
älä turhaan revi stressiä nimikkeistä!
 
vieras
Mä en yleensäkään tajua suomalaista kyttäyskulttuuria, joka kärjistyy etenkin äitiyteen koskevissa asioissa. Jos imetät, olet huono äiti. Jos et imetä, olet vielä huonompi. Jos viet lapsesi päiväkotiin, olet urakeskeinen hirviö. Jos taas hoidat lapsen kotona, perillisestäsi kasvaa epäsosiaalinen rassukka. Ja niin edelleen... Koskaan ei ole hyvä!

Eiköhän aikuiset tervejärkiset ihmiset tajua, mikä on itselle ja omalle jälkikasvulle parasta.
 
Minusta nuo kaikki ovat ihan normaaleja asioita, enkä tunne ketään, joka NOIDEN juttujen perusteella pitäisi jotain hörhöäitinä. Haluatko vähän korostaa itseäsi, vai onko sinulla ihan hassuja tuttuja ja sukulaisia?
 
kiilusilmä
Lokeroiminen on tympeetä. Fanaattisimpien vaistovanhempien mukaan me kaiketi olemme normiporukkaa tjsp ja normiporukan mielipiteen mukaan liian hörhöjä... mutta me ollaan keksitty sitten oma nimitys tälle meidän tavalle olla vanhempi olemme lähdekriittisiä vanhempia ;)
 
hörhö
No älä suotta pelkää, kukaan sua hipiksi luule jos tuollasissa paskakaupoissa asioit. Hörhön arvonimi annetaan vain harvoille ja valituille ja se tarkoittaa että on vastuullinen ja valistunut kuluttaja sekä humanisti.
 

Yhteistyössä