Haluan hormonaalisen ehkäisyn takaisin kiitos!!!!

  • Viestiketjun aloittaja pirksu
  • Ensimmäinen viesti
pirksu
Puran vaan kiukkua mutta ottaa niin päähän!! Hormonaalinen ehkäisy ei sovi, kaikkia kokeillut, sain aina taukoviikon aikana lamaannuttavan mirgeenin. Lopulta tehtiin niin, että taukoviikkoja tulee vain 4 vuodessa ja mirgeenilääkitys. Ei auttanut, joka taukoviikon aikana piti käydä lääkärissä vaihtamassa lääkitys vahvempaan. Tultiin siihen tulokseen, että kondomilla jatketaan. Kierukka ei ole vaihtoehto tulehdusriskin takia.

Kondomi toimii ehkäisynä muuten hyvin mutta ovulaation jälkeinen aika on yhtä tuskaa!!! |O |O Ensin on kamalat ovulaatiokivut, pienet nippailut ja jomotukset siedän kyllä, ne kestääkin useamman päivän, mutta se pari tuntia kun munasolu varsinaisesti irtoaa on kamalaa!! Ei voi liikkua yhtään mihinkään :kieh: Heti ovulaation jälkeen alkaa iho kukkimaan. Koko vartalo ja naama puhkeaa ihaniin pikkurillinpään kokoisiin paukamiin jotka on niin kipeitä!! :headwall: Mielialat vaihtelee itkun ja raivon väliltä koko 2 viikkoa menkkoihin asti. Itken jokaista hemmetin vaippamainosta, miehen hengittäminen saa mut raivon partaalle. Tätä ihastuttavaa olotilaa kestää 2 viikkoa. Mutta kaikista eniten, oikein pisteenä i:n päälle on tämä järkyttävä TURVOTUS!!! |O |O Jumaliste, ovulaation jälkeen, siis yön aikana, vuorokaudessa, paino nousee 3kg!!! Maha on sellainen pallo että housut ei mene enää kiinni ja viimeksi ystävä joka ei ole nähnyt mua vähään aikaan tuumasi että onko rakenneultra jo ollut!!!!! |O :headwall: Heti kun vuoto alkaa, kaikki oireet loppuu, ei näppylöitä, ei kiukkua, ei itkua ja paino putoaa taas parin päivänä aikana sen 3kg. Mutta ei kai tämäkään nyt voi enää olla terveellistä?! Että paino heittää parin viikon välein noinkin paljon?!

Ja kyllä, ovulaatio oli tuossa 2 päivää sitten joten tekin pääsette nauttimaan tästä viehättävästi olotilastani vielä 12 päivää :kieh:
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
No miten olis sterilisaatio? Vaikuttaiskohan se asiaan? vai aiotko vielä raskautua joskus?
Luontaistuotekaupan valmisteet, akupunktio, vyöhyketerapia???
Olen vasta 25v ja kyllä me vielä joskus halutaan toinen lapsi mutta kävisin ensin koulun loppuun ;) Sen jälkeen, ja kun ikää on tarpeeksi, toi on vaihtoehto jos siitä on apua. Täytyy tutustua noihin hoitokeinoihin. Tähän asti olen tyytynyt vain valittamaan :D
 
ap
Nostan jos jollain olisi tänään jotain ehdotuksia. Sormet taas niin turvoksissa että ei sormukset mahdu, maha on valtava pallo ja tissit pursuaa liiveistä! |O Sama tuska joka kuukausi! Olen ilmeisesti ainoa?!
 

Yhteistyössä