Hallituksen toiminnan epäillään taas rikkoneen lakia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kepu järjesti kepulaiselle Atte Jäskeläiselle suojatyöviran
SDP:llä ja vasemmistoliitolla, tuskin vihreilläkään ei ole mitään intressejä nostaa porvari ja Bilderberg-suhaaja Jääskeläistä, Kepulla varmasti on, saihan Atte lopulta fudut juuri Sipilälle tekemistään palveluksista Ylellä.

JSN kritisoi Yle-gatessa

"Ylessä Jääskeläinen joutui jättämään tehtävänsä toukokuussa 2017 niin sanotun Yle-gaten johdosta.

Kohu alkoi silloisen pääministeri Juha Sipilän (kesk) suututtua Ylen 25. marraskuuta 2016 julkaisemaan juttuun ”Pääministerin sukulaisten omistamalla yrityksellä noin puolen miljoonan euron tilaus Terrafamesta”. Päätoimittaja Jääskeläinen ryhtyi Sipilän yhteydenottojen jälkeen rajoittamaan aiheen käsittelyä Ylessä.

Julkisen sanan neuvosto JSN antoi Yleisradiolle maaliskuussa 2017 langettavan ratkaisun journalistisen päätösvallan luovuttamisesta ulkopuoliselle, tässä tapauksessa pääministeri Sipilälle. JSN:n mukaan ”tapauksessa on nähtävissä paljon piirteitä, joita voi tulkita siten, että päätoimittaja on taipunut ulkopuoliseen painostukseen”.

– Jutussa ei ollut pääministeriin kohdistuvaa erittäin kielteistä julkisuutta eikä myöskään olennaisia asiavirheitä. Yle teki tästä huolimatta pääministerin yhteydenottojen jälkeen jutun muokkaamisessa ja sitä seuranneessa aiheen käsittelyssä useita poikkeuksellisia ratkaisuja, jotka myötäilivät pääministerin näkemyksiä, JSN katsoi.

Jääskeläinen nostatti kohua myös vihjaamalla Helsingin Sanomien haastattelussa, että Yle voisi irtautua JSN:stä."
 
Alkaa olla niin paljon näitä outoja tapauksia hallituksen sisällä, että kohta saa olla yllättynyt jos siellä noudatetaan lakia edes jonkun päätöksen tai asian suhteen.
 

Yhteistyössä