"Halla-aho vertaa Venäjää Isisiin ja tyrmää neuvottelut – "Todellisuuteen olisi korkea aika herätä länsimaissa""

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Lännessä on Halla-ahon mielestä liian pitkään elätelty toivoa, että Putin uskoisi järkipuhetta ja että sodassa olisi saavutettavissa ratkaisu, jonka kanssa kaikki voisivat elää.

Pidän selvänä, että sellaista ratkaisua ei ole olemassa, koska Putinin asettamat tavoitteet eli Ukrainan orjuuttaminen, ei ole asia, josta oikein voitaisiin neuvotella ja pitäisi hyväksyä se, että tällaista neuvotteluraidetta ei ole, Halla-aho totesi keskiviikkona MTV:n Uutisaamussa.

Halla-aho vertasi jo aiemmin Venäjän toimintaa terrorijärjestö Isisiin, jonka kanssa ei myöskään neuvoteltu.

Venäjä on tehnyt valinnan, että se on ryhtynyt avoimesti, ei pelkästään terrorismia tukevaksi, vaan terrorismia toteuttavaksi rikollisvaltioksi ja mielestäni tähän todellisuuteen olisi korkea aika herätä länsimaissa.

Halla-aho katsoo, että presidentti Putin ei tule lopettamaan sotaa omasta aloitteestaan. Siten ainoa keino sodan päättämiseksi on Venäjän asevoimien lyöminen Ukrainassa.


Hyvin puhuttu! Tällä viimeiselle perseilyllään Venäjä yksinkertaisesti ylitti sen rajan, että heikäläisten kanssa viitsisi olla enää missään tekemisissä. Venäjä vaipukoon unholaan vihatuksi paariavaltioksi, joka kiukuttelee omiaan kuin Pohjois-Korea tai Zimbabwe ilman, että ketään kiinnostaa. Venäjän armeija on nyt tuhottava Ukrainassa ja venäläiset suljettava pois sivistyneiden kansojen keskuudesta. Ei enää viisumeja ja opiskelupaikkoja heikäläisille.
 

Yhteistyössä