"Halla-aho suomii hallitusta työpaikkojen katoamisesta Suomesta: ”Asialle olisi tehtävissä yhtä ja toista, mutta hallitus ei kykene niitä tekemään”"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Valtio on storaenson pääomistaja ja suurin äänivallankäyttäjä. Hallitus tiesi mitä on tulossa. Ja sitten näytellään tyhmää ja yllättynyttä. Kyllä on poliittinen teatteri härskiä. 700 työpaikkaa ja kerrannaisvaikutuksineen 1500-2000 työtöntä pelkästään Kemissä. ja puolet satamasta tyhjänpantiksi.
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu ja Echo
vierailija
Yksi Suomen ongelmista on siinä, että täällä on todella helppoa ja halpaa sulkea tehtaita. Yksittäisen paperimiehen erottaminen Veitsiluodossa on aika lailla mahdotonta, mutta yli 600 on helppo pistää pihalle. Valtio vielä avustaa veronmaksajien rahoilla. Sen takia kun pitää miettiä suljetaanko paperikone Suomessa vai muualla Euroopassa, se suljetaan aina Suomessa. Kyse ei ole palkoista, vaan joukkoirtisanomisten helppoudesta.
 
vierailija
Feministit/Naiset/vihreät/vasemmisto pyrkivät tekemään politiikkaa ilman mitään perusteluja, julistamalla. Julistaminen ei kuitenkaan korvaa perustelemista.

Mies voi synnyttää, abortti on naisen oikeus määrätä OMASTA kehostaan, kehopositiivinen ei ole sairas läski, ydinvoima ei estä maapallon lämpenemistä ja maahanmuutto on hyvä asia. Asiat kannattaa perustella, koska silloin voidaan tehdä oikeita ratkaisuja. Maailma ei kestä naisten epäloogisuutta enää yhtään, vaan maailma menee sekaisin tästä naisten aiheuttamasta paskasta.
 

Yhteistyössä