Halla-aho jättää puheenjohtajan tehtävät

vierailija
Halla-aho ei aio enää asettua ehdolle. Toki hän varmaan olisi kolmannenkin kauden saanut, mutta kuitenkin. Hän ei siis ole jättämässä puheenjohtajan tehtävää kesken kauden tai pysyvästi. Voihan hän olla taas ehdolla vaikka kymmenen vuoden kuluttua.

On fiksua luopua ennen kuin puheenjohtajasta tulee puolue. Timo Soinillehan niin kävi. Sen estämiseksi esim. Vihreän liiton säännöt kieltävät puheenjohtajalta useamman kuin kolme perättäistä kautta (aikaisemmin se oli kaksi, jotka Halla-ahollakin tulee nyt täyteen). Puolue ei saa olla yhden henkilön show ja kansanliikkeestä varmasti löytyy päteviä ja halukkaita vetämään hommaa. Samalla Halla-ahokin saa vähän hengähtää.
 
Jussilta tulee paljon viisaita kommentteja, kuten tämä

”Sanoin neljä vuotta sitten, että puoluejohtajan ei ole hyvä takertua liian lujasti asemaansa eikä viihtyä siinä liian pitkään. Liian pitkissä johtajakausissa vaanii Kekkos-syndrooman vaara. Johtaja alkaa itse uskoa välttämättömyyteensä ja korvaamattomuuteensa. Myös muut saattavat alkaa uskoa johtajan välttämättömyyteen ja korvaamattomuuteen.”

Petturi-Soinille iskikin kekkostauti korvien väliin…
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
”Itsenäisen isänmaamme ponnekas ulkoministeri ilmoittaa, että Liettuan tilanteeseen otetaan kantaa vasta, kun neuvottelut Vilnan ja Moskovan välillä ovat johtaneet johonkin tulokseen. Hyvä niin!
Kuten Paasio ilmoittaa, yksipuolisia itsenäisyysjulistuksia ei kommentoida. Sanelupolitiikka ei ole hyvästä. Varsinkin kun muistamme, että neuvostojoukkojen tulo Afganistaniin ei ollut miehitystä vaan ystävien auttamista hädässä, että talvisota ei johtunut imperialistisista pyrkimyksistä vaan syvästä säälistä Suomen sorrettua kansaa kohtaan, että Prahan kevät ei ollut väkivaltaa vaan järjestyksen palauttamista ja että Liettuan ’asevelvollisten’ hakkaaminen ei ole toisen valtion asukkaisiin kohdistuvaa terroria vaan yhteiskunnan mätäpaiseiden ojentamista. Olkaamme ylpeitä! Soviet-Finland on jälleen näyttänyt kyntensä.

Jussi Halla-aho, lukiolainen"
 
vierailija
”HYY on opiskelijoiden etujärjestö, jonka tehtävä on ajaa opiskelijoiden etua. Sen tehtävä ei ole vastustaa rasismia, markkinataloutta, ydinvoimaa, Yhdysvaltoja, teksasilaisia kuolemantuomioita yms. yms. eikä kannattaa monikulttuurisuutta, tuulivoimaa, homoparien rekisteröintiä, Pohjois-Korean kansantasavaltaa yms. yms. Luetellut asiat eivät liity opiskeluun millään tavoin.”
 

Yhteistyössä